MatGrow vydáva svoj debutový album s názvom Nehľadám ostrov

Slovenský raper MatGrow vydal debutový album Nehľadám ostrov, ktorý obsahuje 14 skladieb, medzi ktorými poslucháči nájdu spolupráce so Supom z legendárnej slovenskej kapely Moja Reč, M. Nanom či Dejvom. Spolu s vydaním albumu zverejnil videoklip k druhému singlu Život a zem, súcit a vnem.

Na debutovej nahrávke spolupracoval MatGrow s producentmi z labelu #Hudbazcirejlasky – PureFocused, FNTCbeatz a M. Nano. Okrem nich hudobne album doplnili známi slovenskí producenti Infinit, Sonny Haze a Naviw.

"Tento album je pre mňa symbolickým štartom MatGrowa, je to zároveň môj prvý oficiálny album, takže do istej miery aj splnením sna. Posedný sólo projekt som robil ešte v roku 2012, takže som mal veľkú chuť, po tých desiatich rokoch, robiť hudbu len podľa seba a vytvoriť niečo na čo budem hrdý," hovorí MatGrow.

Z albumu už raper zverejnil singel Kde som bol?!, ktorý vyšiel aj s klipom v januári a singel Život a zem, súcit a vnem vychádzajúci práve teraz. "Druhý singel z albumu je najnovším trackom, ktorý som urobil, teda jeho ukončením som ukončil aj prácu na albume, text je motivovaný súčasnou situáciou vo svete. Aj keď táto téma rezonuje už takmer 2 mesiace, nechcel som naskočiť na vlnu hneď a robiť si nejaké promo alebo čísla na nešťastí ľudí. Na druhej strane som ale cítil, potrebu vyjadriť svoj názor, pretože si myslím, že mlčanie v takejto situácii nie je dobrým riešením. Nechal som si to trošku prejsť hlavou a zvolil som formu textu, ktorá využíva skôr metafory ako konkrétnu kritiku, konkrétnych činov alebo ľudí. S kamerou mi pomohol producent z nášho labelu PureFocused, takže klip vznikol svojpomocne v rámci #Hudbazcirejlasky."

Album je dostupný aj na všetkých streamovacích platformách. "Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí mi s albumom počas posledného roka pomáhali, všetkým ktorí so mnou na albume spolupracovali hudobne aj nehudobne, zvlášť ďakujem Saške - @enegepengeart za trpezlivosť pri tvorbe designu a mojej manželke a rodine za trpezlivosť celkovo," uzatvára MatGrow.



rNUlife.sk / #Hudbazcirejlasky

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.