Nick Jonas nahral singel s indickou hviezdou

Člen populárneho súrodeneckého tria Jonas Brothers sa spojil s indickým hudobníkom Kingom, aby nahrali novú verziu virálneho hitu Maan Meri Jaan.

Originálna nahrávka, ktorú nájdete na Kingovom albume Champagne Talk sa na prelome roku držala celých sto dní v päťdesiatke najprehrávanejších pesní na Spotify.

Balada v hindčine s romantickým videoklipom výborne fungovala aj v Amerike a preto vznikla anglická verzia  Maan Meri Jaan (Afterlife). Spojenie momentálne najpopulárnejšieho hindi hudobníka s Nickom Jonasom bolo dosť prirodzené, nakoľko najmladší z Jonasových bratov má k Indii viac než blízko. V roku 2018 si vzal za ženu indickú speváčku, modelku a niekdajšiu Miss World Priyanku Chopra. Pred ňou vyše roka randil s americkou speváčkou a herečkou Miley Cyrus.

Bio

Nicholas Jerry „Nick“ Jonas je americký spevák, skladateľ a herec, známy ako člen skupiny Jonas Brothers, ktorú založil spoločne so svojimi bratmi Kevinom a Joeom. Jonas Brothers bol pôvodne pokus o sólovú spevácku kariéru pre Nicka, ale hudobnému producentovi sa páčilo, keď s ním spievali aj jeho bratia.

Nick si zahral postavu Nicka Lucasa v seriáli Jonas L.A., po boku svojich bratov. Tiež hral vo filme Camp Rock a Camp Rock 2: Veľký koncert. Nick založil kapelu Nick Jonas & Administration, ktorá vydala svoj prvý album v roku 2010. Nick v súčasnosti hrá v seriáli Kingdom, ktorý mal premiéru na jeseň 2014. V tom istom roku vydal svoj štúdiový album, ktorý po sebe pomenoval. Na jeseň roku 2015, si zahral v seriáli stanice Fox, Scream Queens. Svoj ďalší album s názvom Last Year Was Complicated vydal 10. júna 2016.

King je indický spevák a rapper, ktorý zažil svoj TV debut na MTV Hustle reality show v roku 2019. MTV Hustle mu tak umožnila vystupovať v nadnárodnej hudobnej televízii spolu s lokálnymi hviezdami ako Raftaar, Raja Kumari, a Nucleya. King žije a emelecky pôsobí v Novom Dillí, v Indii.

King je indický rapper, songwriter, a spevák. Zviditelnil sa v MTV reality TV show 'MTV Hustle' (2019).

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.