Detská skupina PACI PAC vydáva nové DVD, účinkujú v ňom známe tváre ako Kuly, Martina Schindlerová či Roman Pomajbo

Kuly spieva ako medvedík, Roman Pomajbo je superhrdina a Martina Schindlerová láka deti k holičovi. To všetko nájdete na novom detskom DVD Paci Pac a kamaráti. DVD vznikalo dva roky a obsahuje videoklipy k pesničkám z rovnomenného CD. Jeho krst bude na Silvestra na Detskom festivale, kde sa stretnú stará aj nová Paci - Adriana Pešinová a Nikoleta Kupčíková.

Úspešné duo Paci Pac vydáva DVD Paci Pac a kamaráti. Hosťujú na ňom spevák Mário "Kuly" Kollár v pesničke Medvedík, Egova dcéra Ninka v skladbe TatinkoRoman Pomajbo účinkuje v skladbe Superhrdina, speváčka Martina Schindlerová v piesni U holiča, hospodár z farmy Martin Bagár v piesni Mliečko a kapela Medial Banana v skladbe Levík Leo. Na DVD sa dokonca objavia aj ďalší detskí interpreti Dúhalka a Sníček Hugo.

"So všetkými hosťami sa pracovalo výborne. Mali sme šťastie, že nikto nemal problém s tým, čo sme po ňom chceli. Kulyho sa nám podarilo ukecať, aby nám zaspieval v pesničke Medvedík a aby robil brum brum. Veľmi si vážim tieto priateľstvá, ktoré vyústili do krásnej spolupráce. Do pesničky Superhrdina sme potrebovali niekoho, kto nám zahrá Kazispeva, a tým, že práve kolegyňa Adriana hrala v divadle spolu s Romanom Pomajbom, sa nám podarilo perfektné hosťovanie. Roman ako Kazispev bol úžasný," hovorí zakladateľ a líder projektu Mário Praženec alias Pac.

Nové DVD vznikalo priebežne počas dvoch rokov. Nakrúcalo sa na rôznych miestach v okolí Bratislavy – na hrade Červený kameň, na farme Abeland, vo vojenskom priestore Záhorie, na rodinnej farme Vištuk a dokonca v petržalskom holičstve. 

"Oslovili sme aj Martina Bagára, ktorého poznajú diváci reality šou Farma ako hospodára. Ten nám pomohol v pesničke Mliečko, kde sme chceli aby bol niekto, kto naozaj žije farmou a nikoho kompetentnejšieho, ako je on, sme si nevedeli predstaviť. Dokonca si s nami na záver klipu aj zatancoval. S Martinkou Schindlerovou to bola milá náhoda, pretože naše deti navštevovali spoločne škôlku. Tak som ju jedného dňa oslovil a bez problémov súhlasila a zaspievala si s nami v pesničke U holiča. V nej sa snažíme, aby sa hlavne chlapci nebáli holiča. Už mi dokonca písala kamarátka, že vďaka tejto pesničke sa jej podarilo dostať synčeka k holičovi do kresla. Takže zabrala," teší sa Mário Praženec.


Hudobno-zábavný projekt pre najmenších Paci Pac je na scéne od roku 2015 a na konte má štyri CD a štyri DVD. Fanúšikov má nielen na Slovensku, ale aj v Česku. "V Českej republike sme tento rok odohrali skoro tretinu letných koncertov. Naši fanúšikovia sú veľmi vďačné publikum. Najviac sa tešíme z reakcií, keď sa na pódiu spolu s nami zjavia aj postavičky z našich pesničiek. Máme to vystavané celkom pestro. Naše vystúpenie nie je len koncert, snažíme sa ponúknuť deťom aj kopec rôznych vtipných dialógov alebo postavičiek. Tým pádom vzniká interakcia a je to krajšie," dodáva Mário.

S DVD Paci Pac a kamaráti sa symbolicky uzatvára obdobie kapely s pôvodnou speváčkou Adrianou Pešinovou, ktorú tento rok nahradila nová Paci Nikoleta Kupčíková. Za toto obdobie získalo duo platinové platne za každé vydané CD, silver button z Youtube a niekoľko miliónov videní na Youtube kanáli Paci Pac. Najúspešnejšou skladbou projektu je pesnička Slon, ktorá v počte prehratí (viac ako 120 miliónov) predbehla aj Egov hit Žijeme len raz a aktuálne je na treťom mieste v rebríčku najúspešnejších slovenských videí na Youtube za najsledovanejšími videami ďalších detských projektov Spievankovo a Fíha Tralala.

Nové DVD pokrstia Paci Pac na Silvestra, 31. decembra 2021, na Detskom festivale, kde sa predstaví pôvodná Paci Adriana Pešinová aj nová speváčka projektu Nikoleta Kupčíková. Ešte predtým budú Paci Pac 11. decembra o 15:00 podpisovať objednané DVD a celú autogramiádu streamovať na sociálnych sieťach.

rNUlife.sk / Nora Krchňáková, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.