Mall.tv prišla s novými reláciami!

Internetová televízia Mall.tv priniesla svojim divákom nové relácie, ktoré môžu pozerať cez akékoľvek zariadenie s internetovým pripojením úplne zadarmo.

Internetová televízia Mall.tv prináša v sezóne jeseň/zima novinky, s ktorými sa jej diváci ešte nestretli. Popri zábave sa môžu pripojiť k sledovaniu náučných relácií, v ktorých zistia veľa o tom, ako sa správne hýbať či ako žiť o niečo viac v súlade s prírodou.

Novinkou je Prikázané uvoľnenie Jara Slávika, ktoré síce nie je novou reláciou, no kým pred letom bol reláciou týždennou, po novom Jaro s tvorcami pripravujú až tri vydania týždenne. “Tešíme sa, že Jaro si získal stálych divákov a že je jeho relácia vnímaná pozitívne,” povedal Romaň Buťa, šéfproducent slovenského obsahu, “S Jarom sa nám pracuje veľmi dobre a môžem prezradiť, že s ním chystáme ešte ďalšie spolupráce, ktoré čoskoro predstavíme.”

Okrem ustáleného Prikázaného uvoľnenia priniesla Mall.tv viacero zábavných relácií.

Mr. Tupelo Show je nová talkshow pána s umeleckým pseudonymom Tupelo. Tento naivný, pravdovravný a priamočiary moderátor si do svojej show pozýva známe aj neznáme slovenské osobnosti, ktoré svojimi otázkami rozhodne nešetrí. Jeho prvými hosťami boli Jaro Slávik a Erika Barkolová.

Novinkou je aj relácia Deti to vedia najlepšie, v ktorej deti, ktoré sú často pravdovravnejšie, ako dospelí, hovoria o tom, čo si myslia o láske, náboženstve, drogách, starej hudbe či socialistických výrobkoch. Zverejnené nájdete relácie, kde hovoria o tom, čo ak muž ľúbi muža a žena ženu, o tom, prečo sú drogy zlé, o hudbe, ktorú počúvajú ich rodičia a dokonca si vyskúšajú, aké zázraky dokáže “kopirák”!

Koncom augusta sa medzi reláciami začala objavovať aj sexuálna satira Dr. Hormón, kde rakúsko-slovenský sexuológ odpovedá na otázky zvedavých divákov.

Od 23. augusta je súčasťou ponuky aj relácia Hýbte sa správne, v ktorej tréner Michal Králik podáva informácie o tom, ako sa správne hýbať pri každodenných činnostiach. Spoznáte tak správne pohyby doma, v kancelárii či v záhrade.

Najhorúcejšou novinkou, prvá epizóda ktorej bola zverejnená iba 21. 9. je relácia V Garáži, kde známe osobnosti Slovenska odhľaujú nielen svoje autá, ale aj svoje súkromie. V prvej epizóde svojho automobilového miláčika predstavil známy automoto youtuber Koza Bobkov.

“V októbri predstavíme ešte viac nových relácií, z ktorých niektoré budú veľmi nečakané, niektoré kontroverzné a niektoré opäť skôr informačne nasýtené,” prezradil Roman Buťa, “Ja osobne sa na posledné mesiace roka 2021 veľmi teším, pretože ponuka Mall.tv na Slovensku bude nadupaná a plná noviniek. Zároveň je stále k dispozícii obľúbený seriál Kavej či oceňovaný 8-dielny seriál #martyisdead.”

Diváci Mall.tv sa tak môžu tešiť na množstvo netradičného humoru, na ktorý sú v prípade tejto internetovej televízie už dlhodobo zvyknutí. Všetky relácie sú k dispozícii zadarmo na www.mall.tv.

rNUlife.sk / Perla Žinčíiová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.