Konferencia ktorá Vás nakopne! Neseď doma a poď zistiť, čo je nové vo svete e-commerce

Už v septembri môžeš zažiť event, na ktorom sa budeš fyzicky nachádzať a dokonca sa aj veľa dozvieš. Upterdam chystá e-commerce konferenciu, ktorá ti pomôže nakopnúť tvoj biznis UP.

Čo je konferencia Upterdam?

Nadupaná konferencia spojená s e-commerce veľtrhom pre všetkých e-shopárov. Už po štvrtýkrát sa Upterdam spája s úspešnými lídrami na slovenskom i českom trhu, aby spoločne poskytli cenné skúsenosti z praxe. Ak si malý alebo stredný e-shopár, môžeš sa takto jednoducho zorientovať vo svete elektronického obchodu, dát či marketingu. Posledný rok nám ukázal, že zmeny sa dokážu diať rýchlo a úspech praje pripraveným. Sprav niečo pre svoj online biznis aj ty a kúp si vstupenku ešte dnes.

Chcem svoj lístok na konferenciu Upterdam!

Cenné informácie, ktoré sa oplatí poznačiť si do diára

Konferencia je naplánovaná na 14. september 2021. Nemusíš sa obávať korony ani stiesnených priestorov. Na mieste budú zabezpečené aktuálne pandemické opatrenia. 

Ak očakávaš nadUPaný program, určite nebudeš sklamaný

Konferencia bude rozdelená na rozhovory, panelové diskusie a workshopy. Zastreší a dá odpovede vo všetkých oblastiach, ktoré sa vo svete e-commerce objavujú. Dozvieš sa, ako správne vylepšiť svoj biznis, získaš praktické skúsenosti a rozšíriš si obzory.

Veľké mená, veľké firmy

Už spomínané obzory ti rozšíria naozaj významné mená v oblasti e-commerce, ktoré pochádzajú z významných firiem a značiek. Môžeš sa tešiť na predstaviteľov firiem Expandeco, Packeta (Zásielkovňa), Abra, Effectix, Blueweb, Dexfinity, Webglobe Yegon, Trustpay a mnoho ďalších. Celú konferenciu bude moderovať ostrieľaný Kamil Aujeský.

Nemusíš len sedieť a počúvať

Všetky firmy uvidíš vystavovať v obrovskej expo aréne. Je dostupná úplne zadarmo a ty máš príležitosť opýtať sa všetko, čo ťa zaujíma, získať nové kontakty či dokonca nadviazať spolupráce.

Čo s hroziacou treťou vlnou?

Výhoda online sveta je tá, že ani nepriaznivá situácia s vírusom ťa v ničom nezastaví. V prípade zákazu eventov z dôvodu tretej vlny prebehne konferencia Upterdam online. O nič teda neprídeš, môžeš iba získať.

Všetky info na: www.upterdam.sk

Chcem svoj lístok na konferenciu Upterdam!

rNUlife.sk / Simona Rumlová, upterdam.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.