SLOVENSKÉ HUDOBNÉ LEGENDY NA SPOLOČNOM OPEN AIR TURNÉ 2021 AJ V SEPTEMBRI A DOKONCA AJ V ČECHÁCH!

V septembri graduje  veľké spoločné turné ,,Legendy Open Air Tour 2021“ – jedinečné spojenie slovenských hudobných legiend – Beáta Dubasová, Janko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl. Po úspešnej letnej časti turné sa na nich môžu fanúšikovia tešiť aj v septembri v Hlohovci, Malackách a Východnej. Celú Open Air Tour zakončí koncertom v Čechách v novembri.

2 hrady a 11 amfiteátrov absolvovali interpreti spoločne vo veľmi dobrej atmosfére s fantastickou diváckou kulisou za čo všetkým fanúšikom ďakujú a aj preto si organizátor v septembri pripravil pre divákov malé prekvapenie.

Pre mňa bol naozaj zážitok každé jedno mesto, ale atmosféra na Nitrianskom a Spišskom hrade bola obzvlášť výnimočná..“ priznal Vašo Patejdl. Rovanko Beáta Dubasová, Palo Hammel a Janko Lehotský najčastejšie spomínajú práve na koncertnú atmosféru na Spišskom hrade. Na otázku ako si interpreti užívajú turné v tejto výnimočnej zostave Janko Lehotský odpovedal: „Ja sa cítim veľmi fajn. Sú to kolegovia ktorí majú spoločný zámer urobiť ľudí šťastnými a zahrať dobrú muziku.“ A Beátka jedným dychom dodáva: „ Na koncertoch je vždy skvelá atmosféra, ľudia si spievajú spolu s nami. Rovnako je samozrejme zábava aj v zákulisí s mojimi kolegami Jankom, Vašom a Palkom. Sme zohraný tím.“ Vašo Patejdl sa veľmi teší opäť po rokoch na amfiteáter vo Východnej.

Legendárne hity ako Úsmev, Dievča z reklamy, Učiteľka tanca, Sklíčka, Nepriznaná, Sme také aké sme, ZRPŠ, Veľký sen mora, Ak nie si moja, Vráť mi tie hviezdy, Mopedová, Dievčatá, Cez plece /Už sa chlapec z detstva poberá/ či Medulienka si tentoraz môžete vychutnať 12.9. v amfiteátri Panská záhrada – Hlohovec, 16.9. v Kaštieli v Malackách a 23.9. v amfiteátri vo Východnej. Koncert v Čechách potvrdíme čoskoro.

LEGENDY OPEN AIR TOUR 2021 – Zoznam koncertov:
12.9.2021   Hlohovec – Amfiteáter 19:00
16.9.2021   Malacky – Kaštieľ 19:00
23.9.2021   Východná – Amfiteáter 19:00

VSTUPENKY: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/legendy-open-air-tour-2021/

predpredaj.sk

rNUlife.sk / TS LEGENDY Open Air Tour 2021

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.