Mrazivo elektrizujúci The Great Malarkey opäť aj na Slovensku

Z východného Londýna prichádza na Slovensko hudobná nálož. The Great Malarkey sa u nás predstavia v Bratislave, Novom Meste nad Váhom a v Leviciach. Domáce publikum sa po piatich rokoch opäť dočká zážitku z dokonalej energie.

Čo sa stane keď sa spoja balkánske, folklórne, bluesové a punkové vplyvy? Odpoveďou je tikajúca bomba, pripravená každú chvíľu explodovať. Osem hudobníkov pochádzajúcich z celého sveta - Anglicka, Kanady, Portugalska a Lotyšska pozýva na cestu báječnou horskou dráhou. Prisadnite si k nim do šialeného multikultúrneho vlaku rýchlych rytmov a chvejúcich sa búrok s punk-folkovým duchom. Na koncertoch rozbalia vysoko energetický hudobný balík preplnený žánrami. Jedinečnú kombináciu flamenca s trochou rapu a temného kabaretu. V nabudenom kolektívnom bláznovstve nechávajú znieť dychy, husle, akordeóny a nabrúsené gitary. Živá kapela odpáli na slovenských pódiách  molotov koktejl nespútanej energie. Prinášajú celé svoje srdce (všetkých osem z nich!). Ku každej piesni a každému, kto chce počúvať. Ich filozofiou je prísť, odísť a zanechať vzdúvajúcu sa hromadu šťastných, uslintaných a zničených zhýralcov!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the great malarkey

Koncerty kapely The Great Malarkey na Slovensku

24. január, Ateliér Babylon, Bratislava, predkapela Fire Your Boss 25.január, Nové Mesto. nad Váhom v klube Blue Note  26. január, Levice, Športová hala, Benefícia  „Objatie tónov“

Punk musí byť hlasný už od prvých tónov. Bratislavské pódium v úvode zahrejú domáci Fire Your Boss. Slovenská kapela je unikátna exotickými členmi z Talianska a Ekvádoru. Kombinácia textov v angličtine a v španielčine ich posúva čoraz bližšie k svetovým pódiám. 

Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal a viac informácií získate na http://thegreatmalarkey.com

Kúpou vstupenky na koncert The Great Malarkey podporíte benefičné podujatie „Objatie tónov“ usporiadané desiatykrát pre deti a osoby s mentálnym postihnutím zo zariadení domovov sociálnych služieb, ktoré organizuje Občianske združenie Milan Štefánik . Ďakujeme. Zmysluplného podujatia sa zúčastnia aj mentálne a zdravotne postihnuté deti zo zariadení Domovov sociálnych služieb.

 Predpredaj Ticketportal

ZĽAVY: Vstupné je bezplatné pre osoby s mentálnym a zdravotným postihnutím zo zariadení Domovov sociálnych služieb, ZŤP.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt the great malarkey

Redakciu NUlife.sk informovala Janka Marczelová, PR Text: Saša Pastorková Foto: The Great Malarkey, Igor Frimmel a Katarína Orešanská

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.