Mareena festival 2021 už prvú septembrovú sobotu

Pri popíjaní letných drinkov z rôznych krajín sveta či s tanierom skvelého kenského, afganského alebo palestínskeho jedla v ruke si budete môcť vypočuť koncerty hudobníkov pôvodom zo zahraničia, zavlniť sa do rytmov Afrobeat-u či brazílskeho saxofónu, vypočuť si diskusiu na témy migrácie a rozmanitosti, zahaliť si telo do krásnych umení z blízkeho východu alebo Afriky, prezrieť si výstavu fotografií kampane #Naši, odpočinúť si pri perzskom čaji v Iránskej čajovni alebo sa jednoducho nechať previesť rôznymi kútami sveta na jednom mieste.

Pozývame vás na multižánrový festival plný chutí, kultúr, hudby, tanca a rozmanitých zážitkov organizovaný spoločne s cudzincami žijúcimi na Slovensku. Mareena festival premieša vaše chute, tradície, lokálne a zahraničné prvky aj pocity do neskorého letného dňa plného novo-objavených zmyslov a zaujímavých stretnutí.

Vstup na podujatie je voľný. Ak sa vám naše podujatia páčia, môžete nás podporiť dobrovoľným príspevkom (Vyzbierané prostriedky budú použité realizáciu podujatí tohto typu v budúcnosti.)

rNUlife.sk / Mareena

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.