Novou kráľovnou krásy MISS SLOVENSKO 2021 sa stala Sophia Hrivňáková

Aktuálny ročník súťaže krásy Miss Slovensko vyvrcholil v sobotu veľkým galavečerom. Počas neho sa predviedla kompletná dvanástka finalistiek, ktoré svojou krásou zabojovali o titul kráľovnej. A jej meno je už známe - novou Miss Slovensko pre rok 2021 sa stala Sophia Hrivňáková (21)!

Víťazkou 26.ročníka súťaže Miss Slovensko sa stala Sophia Hrivňáková z Banskej Štiavnice. Rozhodla o tom porota na čele s riaditeľom súťaže Miss Slovensko Michaelom Kováčikom. Hrivňáková sa zároveň stala víťazkou titulu Miss GOSH, ktorú udeľuje kozmetická značka Gosh Copenhagen.

Prvou vicemiss sa stala Sylvia Šulíková z Bratislavy a druhou vicemiss pre rok 2021 je Jana Vozárová z Púchova. Na základ hlasovania divákov získala titul EVA Miss Sympatia 2021 Júlia Ivanová, ktorá sa tiež stala Miss Úsmev a Miss Press. Titul Miss Príjemný hlas získala po hlasovaní na stránkach Rádia Jemné Gréta Sobeková z Bardejova.

Zvíťazila finalistka číslo 3 Sophia Hrivňáková a akonáhle galavečer skončil, sociálne siete zaplavili tisícky negatívnych komentárov na adresu veľkolepej šou. Mnohí Slováci si pri otázke, či sú spokojní s víťazkami neberú servítku pred ústa. Píšu, že v súťaži boli aj krajšie dievčatá alebo že úroveň súťaže klesá z roka na rok. Viacerým prekáža aj program a hejtujú vystúpenia Martiny Schindlerovej, Ega či Emmy Drobnej, ktorí na galavečeri spievali. /EVA/

Sympatická 19-ročná budúca lekárka Júlia Ivanová, sa v súťaži nestratila a odniesla si až tri tituly. Najprv jej udelili MISS Press novinári, ešte pred samotným finále. A počas neho zaujala aj divákov, pretože ju zvolili s jednoznačným náskokom za MISS Sympatia. Okrem toho si odniesla ešte aj titul za najkrajší úsmev.

O korunku novej kráľovnej krásy bojovalo celkovo dvanásť nádherných finalistiek, ktoré vybrali na semifinálovom kole v polovici apríla. Absolvovali spolu niekoľko sústredení a workshopov. Večer plný ženskej krásy moderoval Libor Bouček a vystúpili na ňom Emma Drobná, Martina Schindlerová, Ego a KRS Movement.

Finalistky sa počas finálového večera predviedli hneď v niekoľkých kolekciách. Dve prehliadky boli pod patronátom módneho domu Alizé, ďalšia kolekcia pochádzala z concept store Priveé a záver galavečera bol aj tento rok v znamení krásnej prehliadky svadobného salónu WEM a slovenského výrobcu šperkov LORETTA. Plavková časť finálového večera patrila slovenským plavkám svetovej značky Relleciga. Všetky finalistky svojou obuvou podporila americká značka Steve Madden.

Počas večera predviedli finalistky aj svoje talentové čísla. Nechýbala akrobacia, spoločné maľovanie obrazu, spoločenský, ľudový i moderný tanec, ale aj spevácke číslo s doprovodom klavíra.

Titul Miss Príjemný hlas získala po hlasovaní na stránkach Rádia Jemné Gréta Sobeková z Bardejova.

Víťazka súťaže Miss Slovensko získa 25 zaujímavých cien. K tým hlavným patrí prenájom auta na jeden rok od spoločnosti AVIS MaxiRent, exkluzívnu dovolenku pre 2 osoby do fascinujúceho Ománu od CK Hydrotour i kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT.

Viac na :

https://www.miss-slovensko.sk/

rNUlife.sk / Zuzana Čižmáriková, LGM PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.