Šialená komiksová jazda – do kín prišiel film The Suicide Squad: Samovražedná misia

Vitajte v pekle, známom ako Belle Reve! Práve tak sa volá väznica s najvyššou mierou úmrtnosti v Spojených štátoch, v ktorej sú držaní najhorší superzloduchovia komiksového sveta. Urobia čokoľvek, aby sa dostali von, dokonca sú ochotní stať sa členmi supertajnej a supertemnej operácie, v ktorej budú musieť na chvíľu prejsť na správnu stranu zákona. A vy si s nimi práve teraz užijete šialené dobrodružstvo vo filme The Suicide Squad: Samovražedná misia, ktorý práve prišiel do slovenských kín!

Aby ste si snímku vychutnali, nemusíte vôbec poznať predchádzajúci film o podivnej jednotke samovrahov. Nový režisér James Gunn dostal úplnú slobodu a na príbeh filmu z roku 2016 nenadväzuje, podáva samostatne stojacu snímku, ktorá chce publikum zabaviť svojou údernosťou, hravosťou a priamočiarosťou. „Posmelilo ma, akú dôveru do mňa všetci vložili – mohol som riskovať čokoľvek, zabiť ktorúkoľvek postavu, vyrozprávať príbeh akokoľvek výstredným spôsobom... Absolútna sloboda!“ pochvaľuje si režisér, ktorý je filmovým fanúšikom známy najmä vďaka dvojici snímok o Strážcoch galaxie.

Podarenú partičku zloduchov v službách dobra budú vo filme tvoriť postavy ako Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin či mnohými obľúbená psychopatka Harley Quinn. Keď túto skupinu vysadia na nepriateľmi obsadenom ostrove s úlohou „nájsť a zničiť“, bude mať plukovník Rick Flag čo robiť, aby jej členov a členky udržal pohromade. Pravidlá sú pritom jednoduché – jeden zlý pohyb a je po nich! Zomrieť môžu rukami nebezpečných súperov, ale aj svojich nemenej nebezpečných kolegov. Nehovoriac o tom, že ich má po celý čas pod drobnohľadom tím vplyvnej Amandy Waller, ktorá stojí za celým nápadom dať dohromady obávaných zločincov a využiť ich schopnosti v boji proti ďalšiemu zlu. Misia sa teda môže zdať na prvý, druhý aj tretí pohľad naozaj samovražednou...

V hlavných úlohách sa predstaví ansámbel prvotriednych hercov a herečiek, medzi nimi Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Nathan Fillion, Viola Davis, John Cena či Sylvester Stallone ako hlas King Sharka, spolovice človeka a spolovice žraloka. Film The Suicide Squad: Samovražedná misia do slovenských kín prináša distribučná spoločnosť Continental film.

rNUlife.sk / Peter Gašparík, Continental film

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.