Najlepší majstri saunovej šou si zmerajú sily v Bešeňovej

Vodný park v Bešeňovej bude v dňoch 29. -31. júla dejiskom najväčšej saunovej udalosti za posledné dva roky - Majstrovstiev Slovenska v saunových rituáloch so zameraním na zážitkové saunovanie a saunové divadlo. Najšikovnejší majstri saunovej šou zároveň zabojujú o postup na Majstrovstvá sveta.

Nie je saunovanie ako saunovanie. Nový rozmer tomuto vyhľadávanému spôsobu relaxu dodali saunové rituály, ktoré do klasického saunovania priniesli doslova šou plnú zážitkov. „Aufguss šou je doslova umením, ktoré dokáže strhnúť saunujúcich a rôznymi individuálnymi a kreatívnymi prvkami urobiť zo saunovania veľkolepé predstavenie. Okrem využitia základných prvkov ako sú voda, ľad, uterák, vírenie vzduchu alebo rôzne vône pridávajú tí najlepší majstri saunových rituálov aj špeciálne animácie, kostýmy, hudbu, choreografie a ďalšie efekty,“ informoval riaditeľ Vodného
parku Bešeňová
Peter Kolenčík.

Hodnotenie vystúpení jednotlivých súťažiacich je komplexné a zahŕňa viacero kritérií:

  1. Profesionalita & celkový dojem zo saunamastra
  2. Nárast a rozloženie tepla
  3. Techniky vírenia vzduchu (uterákom a pod.)
  4. Použité vône, dávkovanie
  5. Téma, realizácia a zábavné resp. divadelné prvky
  6. Emócie, kreativita, atmosféra
  7. Tímový duch (platí iba pre tímy)

V Bešeňovej sa bude súťažiť v individuálnych ako aj v tímových saunových rituáloch. Svoje umenie v Bešeňovej predstavia najlepší saunamastri z celého Slovenska. Víťazi získavajú priamy postup na Majstrovstvá Sveta AUFGUSS WM, na ktorých budú reprezentovať Slovenskú republiku.

Bohatý program tých najlepších saunových rituálov v najväčšej saune na Slovensku - v Bešeňovej - bude počas troch dní od 29. do 31. júla vždy od 20:00 do 01:00 hod.

Verejnosť sa môže tešiť nielen na vystúpenia jednotlivých súťažiacich, ale aj magickú večernú atmosféru, ochladenie a odpočinok v interiérových bazénoch a v relaxačnej zóne Átrium, v piatok a v sobotu grill raut s grilovanými špecialitami v záhrade saunového sveta. K dispozícii bude nielen celý areál vodného parku, ale aj predajné stánky s wellness a sauna produktmi ako aj doplnkové služby Harmónie Wellness & Spa – peelingy, metličkové a iné procedúry v podaní poľských a slovinských saunamastrov.

Vstupné na jednotlivé bloky súťažných rituálov v Harmónia Wellness & Spa v Bešeňovej je k dispozícii na https://www.gopass.travel/SK/homepage/besenova/experiences/detail?idprice=152906

Upozornenie: Každá osoba využívajúca služby wellnes sa musí pred vstupom do areálu preukázať negatívnym testom na ochorenie COVID-19. Aktuálne opatrenia nájdete na: https://www.besenova.com/info/besenova/ochrana-zdravia.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.