Tomáš Bezdeda po dlhšej odmlke prekvapuje nádhernou novinkou Ako sa máš

Spevák Tomáš Bezdeda prichádza s novou autorskou skladbou Ako sa máš, ku ktorej natočil aj videoklip. Osem rokov po vydaní tretieho štúdiového albumu Bronzový, novinkou spevák zároveň oznamuje pripravované vydanie nového albumu.

Štvrtú štúdiovú albumovú nahrávku by chcel žilinský hudobník vydať koncom tohto roka. Novinka Ako sa máš, bude jej súčasťou. Producentsky sa na skladbe podieľal Vlado "Randy" Gnepa z Basem3nt Recording Studio.

„Občas sa nám v živote stáva, že nemôžeme mať všetko, čo chceme, a viac faktorov hrá proti nám aj vtedy, ak ide o tak peknú vec ako je láska,“ hovorí Tomáš.

"Najkrajšie piesne píšu denno denne zážitky a čím sú silnejšie, tým sa ľahšie píšu skladby inšpirované nimi," dodáva spevák, ktorý k piesni zverejnil aj minimalistický videoklip. Pôvodné plány natáčania v hlavnom meste sa kvôli pretrvávajúcej situácii súvisiacej s koronavírusom nemohli uskutočniť. Výsledkom je však príjemný melancholický čiernobiely videoklip priamo zo štúdia, v ktorom Tomáš Bezdeda pieseň aj nahrával. 

rNUlife.sk / TS Tomáš Bezdeda

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.