Michaela z cover klipu Happy od Pharrella Williamsa je späť na Lomničáku

Jej tanec v plavkách na Lomnickom štíte ju preslávil na celom svete. Presne na 9. výročie vzniku tatranskej verzie videoklipu k skladbe Happy od Pharrella Williamsa sa jeho hlavná postava, sympatická Michaela, objavila opäť na Lomničáku.

Je to už neuveriteľných deväť rokov, čo pobláznil svet spevák Pharrell Williams so svojou skladbou Happy. A je to presne deväť rokov, čo jeho výzva, aby ľudia vytvorili videoklip a zverejnili ho 20. marca na deň šťastia, vystrelila na prvé miesto tanečný klip práve z Vysokých Tatier.

Veľkú zásluhu na úspechu celého projektu mala jeho hlavná postava – sympatická Michaela, ktorej angažmán vo videoklipe vzniklo úplne spontánne. „Fotila som tu  promo fotografie v plavkách a vtedy ma oslovili chlapci z marketingu, aby som im zatancovala. Kývla som a tak vzniklo celé video. Až po mesiaci som si uvedomila, aký veľký dosah to malo,“ spomína Miška, ktorej popularita pomohla získať veľa zaujímavých kontaktov nielen na Slovensku ale aj v zahraničí.

Nakrúcanie sa odohrávalo v úžasnom počasí a s epickými výhľadmi z nadmorskej výšky 2634 m.  „Keď som tu stála v plavkách, tak som si pri pohľade do podhoria želala, aby ten pocit slobody, nadhľadu a šťastia cítili všetci ľudia na svete. A prajem im to aj dnes,“ zrekapitulovala Michaela pocity z Lomnického štítu.

Videoklip vytvoril marketingový tím z horského strediska za 48 hodín. „Náš klip videlo za prvý mesiac milión ľudí a dnes má neuveriteľných 7,4 milióna zhliadnutí. Stal sa tak absolútnou svetovou jednotkou v tejto výzve,“ hovorí s úsmevom manažér horského strediska a autor klipu Lukáš Brodanský.

Michaela, ktorá v čase nakrúcania videoklipu pracovala ako masérka v hoteli FIS, sa dnes venuje výtvarnému umeniu. „Momentálne sa venujem maľbe obrazov. Sú to také špecifické maľby, zameriavam sa na motív achátov, lebo rada pracujem s kameňmi. Snažím sa do tých obrazov dať svoju energiu a šťastie, aby pozitívne vplývali na ľudí,“ vysvetľuje skromne Miška, ktorej autorské diela má napríklad Lucie Bílá či Vanessa-Mae.

Výnimočné chvíle z natáčania na Lomničáku Miške dodnes okrem megaúspešného videa na youtube pripomínajú aj odložené plavky, prilba a okuliare. Podľa Tatrancov je to len a len dobre, pretože 10. výročie blíži a radi by ho oslávili výnimočným projektom.  

rNUlife.sk / Marián Galajda, TMR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.