Juraj Zaujec sa rozlúčil so svojou mamou emotívnou piesňou Mami

Spevák a skladateľ Juraj Zaujec prežíva smutné obdobie. Jurajova mama Zlatica podľahla ochoreniu COVID-19. „Zažívame presne to, čo každý deň zažíva v tejto hroznej dobe asi 100 rodín na Slovensku. Niekoho vám odnesú z ničoho nič na pľúcnu ventiláciu a vy ho už nikdy neuvidíte. Je to fakt peklo,“ hovorí s obrovským smútkom Juraj Zaujec.

"Dnes by mala moja mama meniny. Nikdy mi nenapadlo, že keď to príde, tak to bude také ťažké a divné zároveň. Myslel som, že keď mama odíde bude už stará, budem pri jej posteli sedieť a držať ju za ruku. Že mi ešte niečo povie, nejaké posledné slová. Že to nebude bolieť až tak veľmi, lebo už bude mať sto rokov a poviem si, že ok, dožila sa krásneho veku. No... Život nebeží tak ako práve chceme a nič z toho sa nestalo. Nemal som ani šancu sa s mojou milovanou mamou rozlúčiť. Zažívame tak presne to, čo každý deň zažíva v tejto hroznej dobe asi 100 rodín na Slovensku. Niekoho vám odnesú z ničoho nič na plucnu ventiláciu a vy už ho nikdy neuvidíte. Je to fakt peklo.Zložil som jej pesničku a prvé čo ma napadlo bolo, že jej zavolám, aby si ju pustila, že sa jej bude určite páčiť... Tak dúfam, že si ju pustíš mami tam niekde hore," napísal Juraj posledný februárový deň na sociálnej sieti.

Celej rodine prajeme úprimnú sústrasť.

rNUlife.sk / Juraj Zaujec

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.