ROCK FOR PEOPLE HOPE ODHALUJE KOMPLETNÝ HUDOBNÝ PROGRAM

Ďalší nášup vystupujúcich na Rock for People Hope je tu! Druhý augustový týždeň (v dňoch 13. - 14. augusta) sa návštevníci môžu už teraz tešiť na dva dni plné muziky na troch pódiách v novo upravených priestoroch kráľovohradeckého Festivalparku.

Švédski rockeri Mando Diao sa dostali do širšieho povedomia vďaka albumu Hurricane Bar, rocková päťka predstaví v Hradci Králové novinku I Solnedgången. Texaská dvojka Missio sa pohybuje na scéne štyri roky, na Rock for People 2019 predviedla jeden z najlepších setov, sólový koncert v Prahe bohužial zhatil koronavírus.

„Missio sa mali vrátiť do Čiech v marci minulého roka, lenže po príchode tourbusu do pražského Rock café bol oznámený zákaz koncertov s účasťou nad 100 osôb. Kapela sa následne odobrala do Varšavy, kde im opäť koncert zrušili, aby nakoniec preleteli do Kyjeva kde zistili, že majú na návrat do USA 36 hodín. Cesta do Európy je tak plná očakávaní. Dlho sme hľadali cestu, ako k nám opäť priviesť Missio a máme skutočne radosť, že sa tak stalo práve na tomto ročníku festivalu plného nádejí - Rock for People Hope,“ hovorí riaditeľ festivalu Michal Thomes.

Do ČR sa opäť vrátia aj holandskí rockeri De Staat a snáď predvedú aj ukážku nového materíalu z pripravovaného albumu. Severoírsky pesničkár JC Stewart v súčasnosti kraľuje hudobným rebríčkom. Pieseň I Need You To Hate Me znie z rádií po celom svete, je tiež spoluautorom piesne Hollywood Lewisa Capaldiho.

Rock for People ďalej privíta nemecký metalcore Annisokay, chytľavé rockové trio Pabst či švajčiarske hudobníčky Ikan Hyu, označujúce svoj pestrý štýl za elastic plastic power gangster future space pop. Z českých zástupcov vystúpia rapper Redzed, speváčka a rapperka Annabelle, gitarovka WYFE, garage rock Cigarette Syndrome, indie rockeri The Silver Spoons, post hardcorovú scénu budú reprezentovať The Truth Is Out There a Lighthouse Keeper

Dvojdenné vstupenky zakúpite v predajnej sieti GoOut za 1490 Kč / zhruba 58 eur, držiteľom zakúpených vstupeniek je garantované 100% vrátenie vstupného v prípade zrušenia akcie.

VIAC: https://rockforpeople.cz/cs/#content

rNUlife.sk / Anna Mašátová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.