Talentovaný Alan Murin vydáva pikantný singel Boky

Slovenský spevák Alan Murin vydáva novú pieseň s názvom Boky. V pesničke prevláda pikantná erotická atmosféra, doplnená o vášnivý vizuál. Mladý interpret z Bratislavy sa vo videoklipe ukazuje v intímnej blízkosti s mladou modelkou Victoriou.

"Boky je pesnička, ktorá bola a aj je písaná pre moju priateľku. Videoklip natáčaný s modelkou a nie s ňou bol práve jej nápad. Chceli sme rozbúrať stereotyp, všetci moji fanúšikovia vedia že s Dianou žijeme spolu a vidia ju denno denne na mojom IG, zmena v podobe Victoria v klipe práve tohto scenára, nám obom prišla velmi fresh a zaujímavá," reaguje Alan Murin na dohady fanúšikov o tom, či vymenil priateľku.

Pre Alana to však bola nová skúsenosť a do milostnej atmosféry s cudzou ženou sa mu nedostávalo ľahko. "No musím sa priznať nebolo to ľahké ani pre mňa, ani pre moju priateľku a ani pre modelku, ktorá hrala vo videoklipe. Všetci traja sme stáli pred takýmto projektom po prvýkrát, no myslím, že sme to zvládli na jedničku a bola to super skúsenosť."

"Spočiatku som sa obával aj atmosféry medzi nami. Vedel som že, musím vyskladať ten správny tím ľudí. O vizuál a námet videoklipu sa postaral team mladých kreatívcov z Brandless Production. Na stoličke režiséra sedel Lukáš Jurečko, ktorý v spolupráci s kameramanom Christiánom Marušákom, odviedli výbornú prácu. Klip patrí zatiaľ pomedzi najväčšie produkcie, ktoré Trueself Records vydáva, a preto som rád, že sa pri tvorbe tohto špeciálneho videoklipu stretli takýto super ľudia," spomína Alan.

"Máme nastavený rovnaký cieľ a mindset, takže energia na natáčaní bola výborná. Samozrejme, že na projekte sa podielal celý tím ľudí, bez ktorých by sa to neuskutočnilo. Veľká vďaka patrí aj mojej priateľke, ktorá tento tím vyskladala a zariadila každý detail aby chalani mali s čím a kde pracovať. Bol som neskutočne rád, že sme si sadli a nakoniec bola na natáčaní úžasná energia," dodáva Alan, ktorý sa rozhodol novú pieseň zverejniť v premiére presne na Valentína.

Alan Murin prináša sa slovenskú scénu štýl new pop a okrem textov, ktoré si píše, aj produkuje a post produkuje hudbu a to nielen sebe, ale aj iným umelcom. 22-ročný spevák z Bratislavy sa na hudobnej scéne objavil v lete 2019 a odvtedy má za sebou spolupráce s rapermi ako Kali, Moja reč, Adiss. Jeho song Vypínam má na streamovacích platformách cez 1000 000 prehratí. Alan študuje v Londýne na prestížnej hudobnej univerzite Point Blanc, a to konkrétne zvukové inžinierstvo a hudobnú produkciu.

rNUlife.sk / Diana Studeničová, PR 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.