Andy Lou: Nový objav na hudobnej scéne

Predstavujeme Vám novú slovenskú speváčku Andreu Loužeckú, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Andy Lou. Má 25 rokov a pochádza z Púchova. Venuje sa spevu, hre na gitaru, ukulele a dokonca aj hre na akordeón.

Iba pred nedávnom sa zúčastnila speváckej súťaže Československo hľadá Superstar, kde sa umiestnila v TOP 48. Stala sa aj tohtoročnou víťazkou Košického zlatého pokladu so skladbou Vesmír.

„Predstavujem Vám moju vlastnú autorskú skladbu s názvom Vesmír.
Napísala som pieseň, ktorá je o láske. O spolužití dvoch ľudí. O tom, aké by bolo pekné pre niekoho znamenať vesmír. Je rytmická, svieža, chytľavá a so živým zvukom. Skladba nebola napísaná určitému človeku. Je určená, pre každého poslucháča, a na ňom samom je, koho si pod „Vesmírom“ predstaví. Pieseň bola nahrávaná v Imagine Studio v Žiline. Som autorkou textu aj hudby. Pričom s nahrávkou mi pomohol Juraj Strásky, ktorý pieseň produkoval a mixoval. Hudba je to, čo milujem najviac na svete,“
uviedla Andy.

rNUlife.sk / Róbert Gajdoš, PR 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.