IMT Smile a Nikol Štíbrová predstavili duet k novému filmu Príliš osobná známosť

Ivan Tásler a česká moderátorka a herečka Nikol Štíbrová spievajú duet v novinke skupiny IMT Smile, ktorá je titulnou piesňou filmu Príliš osobná známosť, nakrúteného podľa populárnej knihy Evity Twardzik Urbaníkovej. Rovnaký názov má aj samotná skladba, ktorú sprevádza videoklip so zábermi z filmu.

Autorom hudby je Ivan Tásler a text napísala Anna Tásler Onderková. „Veľa sme sa s Ivanom rozprávali nielen o filme, ale aj o našich predstavách, aká by filmová skladba mala byť, a som nadšená, že sa mu to do bodky podarilo naplniť,“ priblížila proces tvorby piesne Evita, autorka knižnej predlohy a spoluautorka scenára filmu Príliš osobná známosť. Snímka režisérky a scenáristky Marty Ferencovej bude mať premiéru 23. januára 2020.

„Dostal som ponuku na nahratie piesne k filmu, podmienka bola, aby bola československá. Dlho som premýšľal nad tým že s kým. Potom som úplnou náhodou na Instagrame videl Nikol spievať českú pesničku. Páčilo sa mi, s akým citom spieva, ako cíti hudbu bez toho, aby bola speváčka. A tak som ju oslovil cez Instagram“ hovorí Ivan Tásler a teší sa, že ho intuícia nezradila. "Ja som veľmi spokojný, väčšinou tie moje prvé nápady vždy fungujú a tak to bolo aj teraz. Pritom som si však ani nebol úplne istý, či Nikol vôbec vie kto sú IMT Smile. Zareagovala ale veľmi milo a sám som bol prekvapený," dodáva spevák a skladateľ.

IMT Smile a Nikol Štíbrová, Príliš osobná známosť

"Ja to môžem len potvrdiť. Taká je dnes doba, ľudia sa na spoluprácu kontaktujú cez Instagram. Spočiatku som tomu nechcela veriť, pretože, a teraz to už Ivan vie, ja som ich veľký fanúšik. Pre mňa sú to páni muzikanti a na začiatku som si myslela, že si Ivan robí srandu. Vôbec som netušila, že ma IMT Smile sledujú na Instagrame. Potom mi ale zazvonilo slovenské číslo a bol to Ivan," priblížila začiatok vydarenej spolupráce Nikol Štíbrová.

Nikol Štíbrová a IMT Smile, Príliš osobná známosť

Zábery nielen z filmu ale i z nahrávania spoločnej skladby môžete vidieť aj vo videoklipe, ktorý vychádza spoločne so singlom Príliš osobná známosť. Režisérsky sa klipu ujal Róbert Bošeľa (Môlča Records) a producentsky spoločnosť Nunez NFE producenta a režiséra Petra Núñeza.

Redakcia NUlife.sk / Foto : R. Bošeľa, M. Suchánek

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.