Cesta po otvorených ateliéroch sa ruší, organizátori nový termín ešte len upresnia

Deň otvorených ateliérov ponúka záujemcom o výtvarnú tvorbu rozmanitý program. Tvorivú dielňu, výtvarný kurz a ešte viac. Spoznajte ľudí podobného zamerania a šikovných lektorov. Takto lákali organizátori záujemcov na Sobotu 24.10.2020. Žiaľ termín prehliadok ateliérov je kvôli pandemickj situácii zrušený. Prečítajte si oznam organizátorov!

S poľutovaním si Vám dovoľujeme oznámiť, že podujatie Deň otvorených ateliérov 2020 bude vzhľadom k nepriaznivej situácii v SR v súvislosti so šírením pandémie COVID-19 a na základe vyhlásenia Núdzového stavu v SR a s prihliadnutím na opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia v termíne 24. 10. 2020 zrušené a presunuté na základe uvoľňovania situácie v termíne od decembra 2020 do júna 2021.

O presnom termíne konania podujatia Vás – výtvarníkov ako aj širokú verejnosť, budeme s dostatočným predstihom informovať.

Viac na : https://www.moska.sk/podujatia/den-otvorenych-atelierov-2020/

rNUlife.sk / moska.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.