Tipéri z Tipsport: Trump obháji prezidentské kreslo v USA

Jednou z najsledovanejších zahranično-politických tém posledných týždňov sú prípravy na prezidentské voľby v USA. Mandát obhajuje Donald Trump, ktorý za štyri roky pôsobenia v Bielom dome rozdelil americkú spoločnosť viac ako ktokoľvek iný. Zjednotiť, a hlavne upokojiť, sa ju pokúsi demokrat Joe Biden.

Headshots of Joe Biden and Donald Trump facing each other

Voľby sa budú konať v neľahkej dobe. Spoločenská situácia v USA je veľmi napätá. Epidémia koronavírusu síce zasiahla celý svet, no USA okrem nej čelí množstvu nepokojov v súvislosti s policajnou brutalitou voči aktivitám hnutia Black Lives Matter, a rovnako tak aj nedobrej ekonomickej situácii. Toto všetko je pre súčasného prezidenta obrovské mínus. Treba sa však pozrieť aj na to, že proti Trumpovi stojí bývalý viceprezident Obamovej administratívy Joe Biden, ktorý má až 77 rokov. O tom, kto bude mať väčšie šance, podľa analytikov napovedia tri televízne predvolebné debaty, kde sa stretnú kandidáti tvárou v tvár. Hoci prieskumy favorizujú Bidena, ktorý má zatiaľ väčší náskok, ako mala o takomto čase Hillary Clintonová, naši tipéri to vidia úplne opačne a 80 % všetkých náberov smeruje na znovuzvolenie Donalda Trumpa,“ opísal vedúci bookmakerov Tipsportu a špecialista na politické stávky Pavol Boško.

Tipsport CZ recenze - Registrace + BONUS 150 Kč ZDARMA

Celkové nábery – viac ako 770-tisíc eur

Víťazom bude Donald Trump – viac ako 650-tisíc eur

Víťazom bude Joe Biden – viac ako 120-tisíc eur

Najvyššia stávka – 3635 eur na Trumpa v kurze 1,88:1 – možná výhra 6679 eur

Aktuálne kurzy Tipsport :

Joe Biden 1.90 Donald Trump 1.84

Microsoft claims foreign hackers are trying to spy on Biden and Trump camps  ahead of 2020 presidential election - maltawinds.com

Téma je teda pre tipérsky svet mimoriadne atraktívna. Niet sa čomu čudovať, veď na posledných prezidentských voľbách v USA zarobili klienti Tipsportu poriadny balík peňazí. Na republikánskeho kandidáta Trumpa, figurujúceho v role veľkého outsidera (v predvečer volieb mal kurz 4,00:1 a počiatočný kurz bol 15,00:1), bolo podaných menej tiketov, ale za vyššie sumy. Nábery sa pohybovali okolo 320 000 eur. Jeho súperka Clintonová sa na tiketoch objavovala častejšie, no s nižšími sumami, a preto boli celkové nábery na jej úspech na hranici 280 000 EUR.

Víťaz amerických prezidentských volieb bude známy po voľbách, ktoré sa uskutočnia 3. novembra 2020

Podľa predvolebných prieskumov uvádzaných na stránkach BBC News, vedie tesne Biden pred Trumpom. Zdroj: BBC News

DEMOCRAT BIDEN 50%

REPUBLICAN TRUMP 43%

Viac : https://www.bbc.com/news/election-us-2020-53657174

rNUlife.sk / Filip Timár, PR 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.