Rami Malek ako SAFIN bojuje proti Danielovi Craigovi alias Bondovi

Nová bondovka NIE JE ČAS ZOMRIEŤ príde do našich kín až 19. novembra, no už teraz si môžete pozrieť novú upútavku, v ktorej RAMI MALEK (držiteľ Oscara za film Bohemian Rhapsody) hovorí o svojej postave Bondovho protivníka.

Akciou nabité sú síce všetky akčné filmy, no filmom agenta 007 nechýbajú okrem mega akčnej špionáže aj scény plné sexappealu či vkusnej štýlovosti, nehovoriac o samotnej hlavnej postave sťa by šarmantného, dôvtipného agenta decentného pravého aglického gentlemena. To je to čo fanúšikovia bondoviek na nich milujú a to, čo ich drží na vrchole akčných špionážnych sérií, a práve preto sa už nevieme dočkať na v poradí 25. bondovku.

CONFIRMED: Rami Malek starring in the next James Bond movie - Esquire  Middle East

Nie je čas zomrieť (No Time to Die) a herca Daniela Craiga si v obleku a s Martini v ruke (pretrepaným, nie miešaným) užijeme poslednýkrát. Stane sa tak už 19. novembra 2020 – samozrejme po niekoľkých odkladoch, pretože práve tento titul bol hneď prvým, ktorý doplatil na celosvetovú pandémiu koronavírusu.

BOND. JAMES BOND.

James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený oddych na Jamajke. Pokoj však nemá dlhé trvanie – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu nevyzpytateľného zločinca, ktorý disponuje nebezpečnou a veľmi ničivou novou technológiou.

Ďalšími novými tvárami budú Ana de Armas (Blade Runner 2049), Lashana Lynch (Captain Marvel), Billy Magnussen (Nočná hra), Dali Benssalah (Nox) či David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy). Práve kráska Ana de Armas by sa mala stať novou Bond girl, ktorá pomyselne nahradí Leu Seydoux po Spectre z roku 2015.

Nie je čas zomrieť

Pôvodne mal v poradí 25. film v sérii natočiť slávny hollywoodsky režisér Danny Boyle (TrainspottingMilionár z chatrče). Ten sa však s producentmi nedokázal dohodnúť na príbehu a odišiel, čo natáčanie a samotnú premiéru filmu posunulo z októbra 2019 na ďalší Valentín a nakoniec až na apríl roku 2020. Aby toho nebolo málo, pandémia presunula premiéru až na november.

Nie je čas zomrieť

Nakoniec sa film natáčal pod režisérskou taktovkou Caryho Fukunagu, ktorý má na konte projekty ako Maniac alebo Beasts of No Nation. Neskôr teda začala aj produkcia, ktorá bohužiaľ tiež čelila nemalým problémom. Najprv sa pri natáčaní zranil Daniel Craig, ktorý sa pri behaní počas natáčania šmykol a spadol. Mal naozaj veľké bolesti a sťažoval sa na svoj členok. Našťastie toto zranenie nespôsobilo žiadne oneskorenia natáčania, keďže sa počas Danielovej rekonvalescencie točili ostatné scény.

Nie je čas zomrieť

Ďalší problém zapríčinila kontrolovaná explózia na pľaci, ktorá spôsobila poškodenie samotného pľacu a zranenie jedného z členov štábu, čo však už nemalo vplyv na časový plán natáčania. Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne a na Jamajke, no pozrieme sa aj do Nórska či Talianska.

Nie je čas zomrieť

NIE JE ČAS ZOMRIEŤ

Originálny názov: NO TIME TO DIE Premiéra: 19.11.2020


akčný thriller USA / UK 2020, 163 min., slovenské titulky, 2D DCP, Atmos 2D, IMAX 2D, MP: od 15 r.

Réžia: Cary Joji Fukunaga Scenár: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge Hrajú: Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Lashana Lynch, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Billy Magnussen

Oficiálna stránka: https://www.facebook.com/JamesBond007

rNUlife.sk / Jana Studená, Forum Film



Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.