Tancujúce túlavé psy v novom videu. FVLCRVM zavŕšil odvážne nové EP

Slovenský interpret Pišta Kráľovič alias FVLCRVM tento rok svojou tvorbou a najmä svojimi videoklipmi definitívne stiera hranice medzi popom a alternatívnou klubovou scénou. Jeho najnovším počinom je "trashy" tanečné video k skladbe Stray Dogs, spolu s ktorou vydáva svetovo znejúce EP “attentioncore”.

Zvyčajné festivalové leto nahradil tento rok FVLCRVM spŕškou novej hudby. Len pár týždňov po vydaní epického videa k rave-ovému singlu “Hate List” vypúšťa nemenej zaujímavý klip k ďalšej skladbe z čerstvého EP. Spolu so spriaznenými tanečníkmi rôznych štýlov a kameramanom Marekom Moučkom tak na vrakovisku dokonale doplnili vizuál k chytľavej skladbe o túlavých psoch. O réžiu, strih a produkciu videoklipu sa postaral samotný hudobník.

S videom vychádza aj jeho nové EP s ďalšími nevydanými skladbami s názvom “attentioncore”. Pišta sa na ňom nebojí miešať ľahko stráviteľné rytmy s odkazmi na menej populárne žánre klubového sveta ako Vogue Music, Rave či Trance. O pár týždňov bude nasledovať remixové EP od rôznych producentov zo sveta a limitovaná platňa, ktorú si ako všetky vizuály producent dizajnoval sám.

FVLCRVM, videoklip Stray Dogs
FVLCRVM, videoklip Stray Dogs

S jeho rakúskym labelom “Mom I Made It” spustili na instagrame sériu recenzií, kde EP hodnotia známe celebrity ako rapperi Riff Raff, Juicy J či herec Michael Rappaport.

Novinky od FVLCRVMa môžete sledovať na oficiálnych stránkach fvlcrvm.comfacebook.com/fvlcrvm alebo instagram.com/fvlcrvm.

Vypočujte celé EP attentioncore na Deezeri alebo v ktorejkoľvek inej streamovacej službe.

rNUlife.sk / Pišta Kráľovič / Foto: Marek Moučka

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.