Prague City Tourism má bezplatnú turistickú kampaň #vprazejakodoma

Mestská organizácia Prague City Tourism pre reštart cestovného ruchu ponúka návštevníkom zdarma vstup na vežu Staromestskej radnice a prechádzky so sprievodcom. Je to v rámci novej kampane s názvom V Praze jako doma. 

V Praze jako doma | Jedna noc v hotelu vám odemkne celé město!

„Pre koronavírusovu pandémiu sa cestovný ruch v Prahe v podstate cez noc prepadol na nulu. Som veľmi rád, že mesto na aktuálnu situáciu zareagovalo rýchlo a teraz ho môžeme spoločnými silami v metropole znova naštartovať. Do kampane sme sa zapojili v maximálnej možnej miere a ponúkli návštevníkom skutočne všetko, čo máme k dispozícii. Verím, že ocenia vstup na Staromestskú radnicu i zaujímavé vychádzky s našimi profesionálnymi sprievodcami,“ hovorí Petr Slepička poverený vedením Prague City Tourism.     

Turisti si v kampani môžu vybrať vychádzky v dĺžke 1 - 2 hodiny so sprievodcami na najrôznejšie témy. Napríklad za pražskými strašidlami, po stopách Vontov, odhaľovať tajomstvá domových znamení Malej Strany alebo pivnú históriu. Body v rámci kampane možno uplatniť od 1. 7. do 30. 9. 2020.     

Praha vs. jižní Morava. Která turistická kampaň by vás nalákala k ...

So začiatkom kampane sa Staromestská radnica vracia do bežnej prevádzky. Od júla budú opäť prístupné všetky návštevnícke okruhy a radnica otvorená denne do 22. hodiny. Jej vyhliadková veža je jediná zo stredovekých pražských veží úplne bezbariérová. Návštevníci sa môžu vyviezť výťahom na jej ochodzu, užiť si prehliadku pohodlne a bez komplikácií i so zakrytým nosom a ústami.  

V Praze jako doma | Jedna noc v hotelu vám odemkne celé město!

Kompletná ponuka a informácie o kampani sú na webe www.vprazejakodoma.cz

V Praze jako doma | Jedna noc v hotelu vám odemkne celé město!

PAVOL ERDZIAK / rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.