Nová Superstar sa krátko pred rozhodnutím neubránila slzám a rozplakala aj porotu

Česko slovenská Superstar 2020 pozná svoju víťazku. Stala sa ňou skromná a spontánna prievidžanka, Barbora Piešová, ktorá okrem titulu SuperStar 2020 získala aj výhru 75-tisíc eur. Na druhom mieste sa umiestnila iba 15 ročná slovenka Diana Kovaľová, tretie miesto patrí talentovanému čechovi Martinovi Schreinerovi. Trom najúspešnejším finalistom poslali diváci viac ako 660-tisíc sms hlasov. Tretie kolo finálových piesní ohúrilo všetkých. Súťažiaci totiž vytiahli svoje najväčšie tromfy.

To najlepšie na záver šou! Pozrite si všetky vystúpenia z finále ...

Barbora Piešová si vybrala svoju prvú kastingovú pesničku Next to Me. Na kastingu svojím prevedením hitu od kapely Imagine Dragons porotcom vyrazila dych. Vtedy ešte nik nečakal, že z nenápadného dievčaťa „vypadnú“ také nádherné tóny.

Diváci poslali trom finalistom viac ako 660-tisíc hlasov formou esemesiek.

Vo finále sa touto piesňou doslova blysla a posunula ju o level vyššie. Jej vystúpenie bolo veľmi precítené, pričom na záver neudržala emócie a rozplakala sa. To však jej vystúpeniu vôbec neuškodilo, práve naopak. Neskutočne dojatý bol nielen Leoš Mareš, ale aj Patricie Pagáčová. 

Televízia Markíza zvládla šiestu sériu SuperStar so všetkou cťou, a to v najlepšom zmysle slova. Televízia totiž v rámci prípravy musela vzhľadom na súčasnú situáciu okolo pandémie improvizovať a prispôsobovať priebeh súťaže počas jej trvania.

"Boli sme pripravení na viacero možností, ako situáciu riešiť, pretože my sme deklarovali, že chceme, aby táto súťaž mala víťaza a zaslúži si ho mať ešte v tomto ročníku. Lebo boli indície, že niektoré štáty pred koronou posúvajú live šou na jeseň,"  povedal režisér relácie Pepe Majeský.

Takéto finále Superstar tu ešte nebolo: Žiadna hymna ani moderátor ...

Špeciálne obmedzenia ovplyvnili to, že sa táto šiesta séria vysielala len s dvoma živými prenosmi, a dokonca aj bez divákov v publiku, kde sedeli rodičia superfinalistov. Napriek tomu všetkému, slávnostné superfinále prinieslo niekoľko výrazných emotívnych pasáži - či už výber piesní Paľa Haberu naspievaný naživo finalistami za doprovodu Mariána Čekovského, účasť Moniky Bagárovej ako čerstvej mamičky prostredníctvom televíznej obrazovky, či finálový dojatý spev Barbory Piešovej, ktorá na záver rozplakala porotcov.

To najlepšie na záver šou! Pozrite si všetky vystúpenia z finále ...

Aj toto záverečné vystúpenie prispelo k tomu, že Česi a Slováci si Barboru zvolili za Superstar. Vždy spontánna Barbora sa všetkým, ktorí ju podporovali, poďakovala. Vyzdvihla aj tím, ktorý z nej, ako povedala, „spravil ženu“. Barboru humor neopustil ani pri záverečných slovách. „Kúpim si nové tlmiče,“ zažartovala nová Superstar.

Celkovo šiesta séria SuperStar patrila k tým najsledovanejším, vrátila sa na čísla z roku  2015. Už pri svojom štarte si pripísala viac divákov ako v predošlej sérii, aj napriek silným konkurenčným programom.

Dojatá Barbora Piešová počas poslednej zo...

Sledovanosť SuperStar kontinuálne rástla a od polovice apríla už neklesla pod 600-tisíc divákov. Rekordom je doposiaľ 655-tisíc divákov na konci apríla a tiež pri prvom finále odvysielanom uplynulú nedeľu. Na porovnanie, každú epizódu tohotoročnej SuperStar si v priemere pozrelo 570-tisíc divákov nad 12 rokov, predchádzajúcu sériu sledovalo v priemere 413-tisíc divákov.

Foto a video: Barbora Piešová v poslednom kole SuperVýberov ...
Barbora Piešová v poslednom kole SuperVýberov

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.