Český spevák ŠTĚPÁN URBAN naznačuje novým singlom Tokio vykročenie z alternatívnej zóny

Český spevák Štěpán Urban (22), finalista SuperStar 2015, sa v minulom roku prihlásil so svojimi dvomi autorskými singlami, Candy a Postel. Jeho tvorba už teraz prekračuje alternatívne hranice nimi vytýčené. Novinka Tokio je toho dôkazom.

"Povedal by som, že skladba Tokio je o strate niečoho alebo niekoho, bez čoho si väčšinou nedokážeme predstaviť život. O snahe to všetko vrátiť späť a snažiť sa ospravedlniť za svoje vlastné chyby a porozumieť chybám tých ostatných. A áno, impulzom bola osobná skúsenosť," priznáva Štěpán a dodáva: "Zároveň chcem povzbudiť poslucháčov k tomu, aby sa nevzdávali a hľadali ďalej svoje šťastie aj napriek tomu, že je to niekedy obzvlášť ťažké."

Štěpán Urban, 2020

Intímnu pieseň produkovali Adrian Líška, producent posledného albumu skupiny Mandrage a Frithjof Rödl z Erfurtu, u ktorého sa pieseň nahrávala a mixovala. Dvadsaťdvaročný študent umelecko-manažérskej školy sa hudbe aktívne venuje viac ako desať rokov. V predposlednom ročníku speváckej súťaže SuperStar sa umiestnil na druhom mieste za Emmou Drobnou, ktorú v následujúcich dvoch rokoch doprevádzal na gitare. Po ukončení spolupráce sa začal sústrediť výhradne na svoju vlastnú tvorbu. Verejne vystupuje s vlastnou kapelou s náyvom URBN.

https://www.facebook.com/urban.stepan/

https://www.instagram.com/st.urbn/

Redakciu NUlife.sk informovala Renáta Tomášová, Warner music / Foto: Viktorie Koňaříková


Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.