Veggie revolúcia: Nová značka Garden Gourmet prináša na Slovensko lahodné vegánske a vegetariánske pokrmy z kvalitných surovín

Viete, kto sú flexitariáni? Priaznivci tohto životného štýlu žijú zdravo, zaujímajú sa o svoje životné prostredie a aj preto vedome obmedzujú príjem mäsa. Ak aj vy radi občas alebo častejšie nahrádzate mäso rôznymi zdravšími alternatívami, určite by ste mali vyskúšať nové veggie pokrmy značky Garden Gourmet.

Dopyt po vegánskych a vegetariánskych jedlách u nás stále rastie. Dôvodom je predovšetkým rastúci záujem ľudí o zdravý životný štýl alebo snaha nahradiť živočíšne proteíny rastlinnými. Už aj na Slovensku si budú môcť milovníci bezmäsitých jedál vychutnať chladené veggie pokrmy, s ktorými prichádza na trh značka Garden Gourmet.

Garden Gourmet | Garden Gourmet

Táto značka sa dlhodobo usiluje inšpirovať všetkých ľudí, aby častejšie ochutnávali veggie pokrmy. Jej snahou je prinášať svojim zákazníkom kvalitné a chutné potraviny z vegetariánskej a vegánskej kuchyne, ktoré sú nielen chutné, ale aj nutrične vyvážené. Cieľom Garden Gourmet je ukázať cestu, ako si zamilovať bezmäsitú kuchyňu bez väčších kompromisov na chuti a výživových vlastnostiach jedál.

Will a vegetarian diet increase your risk of stroke?

Garden Gourmet si zakladá na kvalitnom zložení. Produkty sú preto zárukou kvalitných a overených ingrediencií. Všetky produkty Garden Gourmet sa vyrábajú v susednej Českej republike, v závode TIVALL Krupka spoločnosti Nestlé. Väčšina veggie pokrmov obsahuje sójové a pšeničné bielkoviny. Ich ingrediencie sú pestované v súlade s princípmi udržateľnosti, na ktorých Nestlé dlhodobo pracuje. Značke Garden Gourmet záleží na ochrane životného prostredia, a preto zvolila cestu výroby chutných alternatív mäsových pokrmov, ktoré šetria našu prírodu.

Nestlé so svojou veggie značkou Garden Gourmet vstupuje na ...

S veggie pokrmami Garden Gourmet vykúzlite skvelé jedlo behom okamihu. V chladiacich pultov slovenských obchodov nájdete v ponuke alternatívy obľúbených mäsových produktov, napríklad lahodný vegánsky Incredible burger, či chutný vegetariánsky Veggie burger.

Nestlé so svojou veggie značkou Garden Gourmet vstupuje na ...

Ak máte chuť na niečo z kuchyne Blízkeho východu, určite stojí za to ochutnať korenistý vegánsky Falafel.  Práve súhra chutí a vôní rôznych tradičných kuchýň bola značke Garden Gourmet inšpiráciou pre ich bezmäsité pokrmy.

Garden Gourmet | Garden Gourmet

Vegetariánske Veggie guľôčky si môžete najlepšie vychutnať napríklad v talianskych či ázijských receptoch. Určite stojí zato vyskúšať aj zeleninovú špecialitu Veggie rondo špenát a syr. Obľúbená klasika vegetariánsky Veggie rezeň vás poteší svojou chuťou a vysokým obsahom rastlinných bielkovín a vlákniny.

kalórie, kJ a nutričné hodnoty | KalorickéTabuľky.sk

Univerzálne použitie ponúkajú aj vegánske Veggie rezance, ktoré sa hodia ako prísada do veľkého množstva rôznych receptov.

Garden Gourmet | Garden Gourmet

Všetky jedlá u vás zabodujú rýchlym a jednoduchým spôsobom prípravy. Veggie pokrmy si navyše v receptoch môžete obmieňať zvolením inej prílohy či omáčky. Všetky produkty dostanete v obchodných sieťach a supermarketoch Kaufland a sieti predajní Labas Fresh.

Viac informácií nájdete na https://www.gardengourmet.cz/

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.