Prijmite pozvanie na pivo od Pilsner Urquell: Prvé pivo je na nás!

Opätovné otvorenie viac ako 1200 slovenských podnikov, kde sa čapuje Pilsner Urquell, podporí značka doposiaľ najväčšou akciou v dejinách Plzeňského Prazdroja Slovensko. V rámci akcie s názvom Prvé pivo je na náš účet dostane každý zákazník, ktorý si objedná pivo, jedno pivo na účet značky. Cieľom tohto kroku pivovaru je podporiť podniky, pomôcť im a zároveň  poďakovať všetkým hosťom za ich lojalitu.

Každý, kto si objedná prvé pivo v niektorom z  1200 slovenských podnikov, pubov či reštaurácií, kde čapujú Pilsner Urquell, dostane jedno pivo na účet pivovaru. Akcia s názvom Prvé pivo na náš účet bude prebiehať od 25. mája do 7. júna s tým, že každá prevádzka si určí svoj vlastný termín v tomto časovom rozmedzí. Do projektu sa navyše zapoja aj ďalšie značky z portfólia Plzeňského Prazdroja Slovensko, takže pivovar podporí celkom takmer 4 000 podnikov a reštaurácií na Slovensku.

Najväčšie pozvanie na pivo od Pilsner Urquell: Prvé pivo je na nás

„Ekonomika aj celá spoločnosť potrebuje nové impulzy a podporu. Vedeli sme, kedy sa zastaviť a zostať doma a vieme aj to, že teraz je treba opäť uviesť všetko do pohybu,“ povedal Václav Berka, emeritný vrchný sládok Plzeňského Prazdroja.

Pilsner Urquell podporí slovenské podniky pri znovuotváraní najväčšou akciou v histórii pivovaru

Akcia je obmedzená na jedno pivo na osobu a platí do vypredania poskytnutého množstva danej prevádzke. Zoznam zapojených prevádzok, ktoré majú v ponuke ležiak Pilsner Urquell, a v ktorých platí akcia, nájde každý na www.pilsner-urquell.sk v sekcii Aktuálne dianie.

Petra Sečkárová, víťazka súťaže  Pilsner Urquell Master Bartender 2016

Aktuálna situácia po otvorení terás a podnikov potvrdzuje, že o posedenie s priateľmi pri dobrom čapovanom pive je veľký záujem. „Uplynulé týždne boli pre našu prevádzku náročné, aj keď nám čiastočne pomohol predaj cez okienko alebo verní hostia, ktorí si kúpili voucher v projekte Podpor svoj pub. Sama sa už veľmi teším, že môžem svojim hosťom načapovať poriadne pivo tak ako predtým,“ doplnila Petra Sečkárová, víťazka súťaže  Pilsner Urquell Master Bartender 2016.  

Na zdravie, na slovenské krčmy a reštaurácie priatelia!

S exportom do viac ako 50 krajín na celom svete je Plzeňský Prazdroj lídrom medzi výrobcami piva v regióne a najväčším exportérom českého piva. Akciová spoločnosť Plzeňský Prazdroj Slovensko je poprednou pivovarníckou spoločnosťou na Slovensku so 600 zamestnancami a jedným z najmodernejších pivovarov v strednej Európe. Do portfólia jej značiek, ktoré každoročne získavajú ocenenia na medzinárodných aj lokálnych súťažiach kvality, patrí Pilsner Urquell, Šariš, Velkopopovický Kozel, Radegast, Gambrinus, Topvar, Smädný Mních, Excelent, nealkoholické pivo Birell, či cider Kingswood a Frisco. Spoločnosť patrí pod jednotku Asahi Breweries Europe Group, ktorá vznikla po akvizícii piatich stredoeurópskych pivovarníckych spoločností japonskou pivovarníckou spoločnosťou ASAHI.

rNUlife.sk / Tímea Pajtinková, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.