Medial Banana predstavili nový album na online koncerte z karantény

Keď vám chýbajú vystúpenia a publikum, spôsob, ako si spolu zahrať, sa nájde vždy. Medial Banana v pondelok odohrali špeciálnu karanténnu online šou, ktorú behom večera videlo vyše 3500 ľudí a počet pozretí záznamu stále rastie. Chalani obľúbenej z reggae skupiny zahrali koncert zo svojich obývačiek - všetci spolu na jednom obraze, ale reálne aj niekoľko kilometrov od seba.

Počas online koncertu predstavili aj dve úplne nové skladby z albumu Nedotknuteľní, ktorý vychádza pod hlavičkou Reggae Callin' Records už 15. mája. Predpredaj albumu beží práve od pondelka 20. apríla a každému, kto si behom prvých dvoch dní album objedná, pošlú chalani vlastné originálne video s poďakovaním a pozdravom na Instagram.

Tretí štúdiový album Medial Banana obsahuje 13 skladieb, tri spolupráce a množstvo kvalitnej muziky od reggae, cez ska a rocksteady až po dancehall či drum&bass. Všetko ochutené o vplyvy žánrov ako funk, jazz, rock, world music a pop. Ochutnávku albumu nájdu fanúšikovia v snippete na Youtube a na sociálnych sieťach.

Kapelu zasiahla pandémia počas spoločného turné s Polemicom, ktorá sa aktuálne presúva na október. Na tejto šnúre chceli hudobníci pokrstiť svoj spoločný singel Staré časy, ktorý pri tejto príležitosti vyšiel na limitovanej zberateľskej 7" platni. Nové CD, nový vinyl, re-press vinylu Rockin' It ako aj nové tričká, mikiny a šiltovky zoženú priaznivci formácie na e-shope Medial Banana. Môžu tiež kapelu v tomto nečase podporiť aj kúpou symbolického vstupného.

Zatiaľ ťažko predpovedať, ako to bude vyzerať s plánovaným nabitým letom, kapela však zatiaľ pripravuje ďalšie online koncerty a posiela silu a pozitívnu energiu všetkým svojim priaznivcom s odkazom: Stay home, stay safe & listen to reggae music!

Redakcia NUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.