Projekt Láska spája prinesie zdarma virtuálne koncerty, prednášky i workshopy

Projekt „Láska spája“  je vytvorený spojením viacerých ľudských sŕdc, ktorých okrem iných záľub spája najmä láska k muzike, kultúre, k tvorenie ako takému.  Na základe aktuálnej situácií, v ktorej sme sa ocitli všetci, zakladatelia značky „Láska spája“ si stanovili jednoznačný cieľ a to podpora pozitívneho naladenia ľudí a šírenie kultúry medzi ľudí aj napriek izolácií, ktorá je nevyhnutná.

 Lineup projektu doposiaľ tvorí 7 kapiel a 1 motivačná prednáška. Našou snahou je, aby sa do projektu zapojilo viac interpretov a stále je možnosť  pre kohokoľvek, kto tak cíti, aby sa ozval a spoločne sme vytvorili pre ľudí niečo, čo im môže vyčariť úsmev na tvári, a nielen to.  

Do projektu sa pridali aj ďalší kolegovia, ktorí taktiež pracujú v kultúrnom prostredí , nielen ako interpreti, ale aj ako zvukári, osvetľovači, či kameramani. Všetkých nás ešte okrem lásky totiž spája jedno a to, že sme sa ocitli v týchto neľahkých časoch bez príjmu s kopou voľného času. Povedali sme si, že by bolo pekné sa spojiť a ľudí podporiť, nakoľko  pre nikoho to nie je ľahká situácia, ale aj napriek tomu nás teší, že sa našli ľudia, ktorí dokážu sa v zomknúť a spoločne vymyslieť niečo s významom, hĺbkou, čistotou srdca a hlavne pre nás všetkých.

Juraj Hnilica
Juraj Hnilica
(Foto: Marek Kikinder)

Do portfólia projektu plánujeme okrem koncertov zapojiť aj iné žánre kultúry, všetko však závisí od samotných interpretov, či ponúknu svoju tvorivú činnosť  a budú mať chuť pridať sa k nám.

Streamy plánujeme pre ľudí vysielať  zadarmo, avšak,  kto by cítil, že chce a má na to prostriedky môže celý tento projekt podporiť dobrovoľným príspevkom.

Oficiálna FB stránka projektu:

https://www.facebook.com/laskaspaja

Zatiaľ dohodnuté live streamy projektu Láska spája:

14. 4. - Juraj Hnilica - koncert
15. 4. - Martin Harich - koncert
16. 4. - Pavel "Hirax" Baričák - motivačná prednáška
18. 4. - Braňo Mojsej - koncert
19. 4. - Peter Juhás - koncert
27. 4. - Barbora Švidraňová - koncert
28. 4. - Shakers & Funky Amigos - tanečný workshop
30. 4. - Drozďo & Demex - koncert
3. 5. - Darkness Positive - koncert

Redakciu NUlife.sk za tím projektu Láska spája informoval Dušan Maršala

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.