Mladý spevácky talent Miriam Gallová má novinku s názvom "Bosá"

Mladá talentovaná speváčka pochádzajúca z Rožnavy Miriam Gallová predstavila svoj debutový videoklip, ktorý odhaľuje krehký moment, keď sa človek rozhodne urobiť krok vpred a odhalí blízkej osobe svoje pocity. Pesnička „Bosá“ bola napísaná ako milostný list. Ak text rozoberiete na drobné kúsky, môžete vidieť mozaiku príbehu, ktorý bol doň zakomponovaný.

Miriam Gallová – Bosá

„Snažím sa do svojich kompozícií vložiť niečo, čo človekom pohne, silnú emóciu, ktorú si zapamätá. To je pre mňa pri písaní a skladaní najdôležitejšie“. prezrádza Miriam. Dodáva, že keď píše skladbu, je to doslova vzplanutie kreatívnosti. V momente, keď ju kopne múza píše text, hľadá melódiu, a každé jedno slovo má pre ňu výnimočný význam.  

Miriam Gallová, 2020

„O krásne a kvalitné zábery sa postaral Lukáš Ďurán. Videoklip sme natáčali v zasneženom Slovenskom Raji, ktorý je jedným z najkrajších miest v našom okolí. Podvečer už silno mrzlo, ukrutne fúkal vietor a ku koncu natáčania som si už necítila prsty na rukách a nohách. Vo videoklipe som mnou hrá i môj priateľ, ktorému bola pieseň adresovaná,“ uviedla s úsmevom.

Zvukovú réžiu nahrávky mala na starosti Petra Bangóová. S Lukášom a Petrou spolupracuje Miriam už dlhšie. „Aj vďaka ich precíznosti, profesionalite a skvelej spolupráci vzniklo niečo, na čo som ozaj hrdá,“ hodnotí spoluprácu Miriam.

A čo plánuje talentovaná speváčka do blízkej budúcnosti? „Snažím sa stále písať nové skladby a mojou ambíciou je dostať moju hudbu medzi ľudí a rozpovedať moje príbehy,“ dodala na záver speváčka.

Speváčka a skladateľka Miriam Gallová sa venuje hudbe už od malička. Písať skladby začala ako štrnásťročná. Má za sebou niekoľko súťaží, kde získala rôzne ocenenia. Venuje sa tiež písaniu piesní do muzikálov. Úspešný muzikál Joan of Arc, v ktorom sa objavili jej skladby vyhral celoslovenské kolo Jazykový kvet,  ďalší muzikál Zo srdca Uhorska reprezentoval Slovensko v medzinárodnom projekte Erasmus+, a neskôr aj na iných kultúrnych podujatiach. Najväčším doterajším úspechom je pre speváčku vydanie debutového singlu Bosá.

Redakcia NUlife.sk / TS Miriam Gallová

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.