Bookmakeri: „PS/SPOLU môžu predbehnúť Kotlebovcov.“

Už zajtra sa budú konať parlamentné voľby. V čase moratória sú kurzy stávkových spoločností jedným z mála orientačných faktorov ako sa môžu voľby skončiť. Kým prvé dve miesta sú podľa kurzov Tipsportu jasné, posuny môžu nastať na treťom mieste. Tipéri vložili do volieb státisíce eur.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt parlamentné voľby 2020

Štatistika Tipsport SK:

  • Celkové nábery – 947-tisíc eur (viac ako na prezidentské voľby)
  • Počet tipujúcich klientov – 6900
  • Počet podaných tiketov –  30-tisíc
  • Najtipovanejšia príležitosť – SMER-SD vyhrá voľby – 123-tisíc eur
  • Najvyššia stávka – OĽaNO sa neumiestní do 3. miesta – 10-tisíc eur

Už zajtra sa rozhodne, kto bude nasledujúce štyri roky na Slovensku vládnuť. Podľa najnovších kurzov to vyzerá, že k historickému úspechu má našliapnuté hnutie OĽaNO, ktoré v druhej polovici februára 2020 predbehlo SMER-SD. Prvú trojku by mala uzavrieť ĽSNS. Kotlebovcov s kurzom 1,63:1 však z úzadia ohrozuje PS/SPOLU. Na umiestnenie progresívcov do tretieho miesta si tipéri môžu vsadiť v kurze 2,10:1.

„Z pohľadu kurzov je veľkým lákadlom vsadiť si na úspech PS/SPOLU. V posledných dňoch pred voľbami je dôležité všímať si predovšetkým trendy medzi tipérmi. Kotlebovci u nich strácajú dych, naopak ľudia sa prikláňajú k stávkam na dvojkoalíciu,“ opísal špecialista na politické stávky Pavol Boško.

Zaujímavo to vyzerá aj na opačnom konci. Veľkou témou posledných dní je, či sa do parlamentu dostane po dlhšom čase KDH. Podľa kurzov to vyzerá tak, že by sa to kresťanským demokratom mohlo podariť. Na príležitosť, že strana Alojza Hlinu získa viac ako 5,01% je kurz 1,75:1 oproti 1,90:1, že to bude menej ako 5,01%.

Klienti Tipsportu môžu stávkovať až do otvorenia volebných miestností. Potom budú k dispozícii live stávky a to aj počas prvých exit pollov.

Aktuálna kurzová ponuka

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt parlamentné voľby 2020

Redakcia NUlife.sk / Filip Timár, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.