Banskobystrickí hokejisti už po tretíkrát ukázali ako treba spoločne bojovať za dobrú vec!

Hráči z klubu HC ´05 iClinic Banská Bystrica známi ako „barani“ sa rozhodli aj tento rok odohrať benefičný zápas v špeciálnych dresoch. Vďaka ich následnej dražbe sa im podarilo získať finančný výťažok vo výške 3 616 €, ktorý poputuje na verejnú zbierku AVON Pochod 2020.

Banskobystrický hokejisti nastúpili na ľad proti HC Dukla Trenčín v špeciálnej čierno - ružovej sade dresov, ktoré po zápase boli venované do dražby. Tá sa opätovne konala vďaka spolupráci s Rotary Club Banská Bystrica Classic. Samotná aukcia prebiehala na portáli https://fanshophc05.sk/auction od 18.2. a vyvrcholila v sobotu večer 22.2.2020. Ku každému dresu dostal dražiteľ aj certifikát autentickosti.

„Bolo nám cťou už tretí rok za sebou odohrať zápas v špeciálnych dresoch, z ktorých dražby poputujú finančné výťažky na charitatívny projekt AVON za zdravé prsia. Spolu sme predsa silnejší či už na ľade ako tím, alebo ako rodina či priatelia v súkromí. My bojujeme spoločne za zdravie tých, čo trpia rakovinou prsníka, urobte tak aj vy,“ vyzýva Ivan Ďatelinka.

Avon Pochod 2019 Praha

HC ´05 iClinic Banská Bystrica ako jeden z partnerov tohtoročného AVON Pochodu za zdravé prsia venuje vyzbierané finančné prostriedky na boj proti rakovine prsníka a šírenie povedomia o tomto ochorení prostredníctvom viacerých aktivít projektu. Vyhlasovateľom verejnej zbierky AVON Pochod 2020 je občianske združenie Tak trocha inak, ktorého zakladateľkou a riaditeľkou je vyliečená onkologická pacientka Erika Mokrý. Sama má osobnú skúsenosť so stratou vlasov vplyvom liečby rakoviny prsníka, takže vie aké je to pre ženu ťažké prísť o korunu krásy. Pripravila si teda pre pacientky štartovací balíček, ktorý im má pomôcť prekonať prvotné obavy zodpovedaním najčastejšie kladených otázok a povzbudiť ich aj darčekom v podobe módnej šatky a AVON rúžu. Aby nezabudli na to ženskosť pramení z ich vnútra a nesúvisí so stratou vlasov.

„Vďaka spolupráci s HC ´05 iClinic Banská Bystrica dokážeme nás spoločný sen o pomoci onkologickým pacientkam premeniť na skutočnosť. Celý hokejový tím, dražitelia aj diváci už po tretí krát dokázali, že im záleží na zdraví žien i mužov a že vďaka spoločnému úsiliu, odvahe a vytrvalosti dokážeme bojovať a víťaziť aj v tých najťažších životných bojoch. Ďakujeme!“ uviedla za kozmetickú spoločnosť AVON Jana Pohorelská, Senior PR Specialist SR.

Už v poradí 12. ročník AVON Pochodu za zdravé prsia sa uskutoční v hlavnom meste 13. júna. Prináša so sebou však jednu kľúčovú zmenu. Po prvýkrát v histórii slovenského AVON Pochodu bude miesto štartu- Eurovea a miesto cieľa iné – areál jazera Kuchajda. Viac informácií o projekte AVON za zdravé prsia a o tohtoročnom AVON Pochode za zdravé prsia nájdete na webovej stránke www.zdraveprsia.sk a na Facebook-u Avon proti rakovine prsníka.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avon pochod

AVON Pochod za zdravé prsia

AVON je spoločnosťou, ktorá je už viac ako 130 rokov synonymom krásy, inovácií, radosti a predovšetkým je spoločnosťou pre ženy. Pomáha ženám dosiahnuť finančnú nezávislosť, nájsť krásu v odvahe byť sama sebou, dokonalosť v sile pomáhať ostatným, a tak inšpirovať svet.

Avon pochod 2019 Bratislava

Spoločnosť AVON Cosmetics sa na Slovensku venuje problematike rakoviny prsníka už viac ako 20 rokov. Patrí medzi 50 krajín vo svete, ktoré každoročne podporujú boj proti tejto chorobe prostredníctvom projektu AVON Pochod za zdravé prsia. Cieľom tohto charitatívneho podujatia je starostlivosť o zdravie žien, zvýšenie povedomia verejnosti o tomto ochorení a podpora výskumu v tejto oblasti. Od vzniku projektu sa podarilo vyzbierať viac ako 1,4 milióna EUR, ktoré poslúžili na podporu vzdelávania zdravotníckeho personálu, študentov, zlepšenie kvality života a psychosociálnu podporu žien, kúpu diagnostických prístrojov, operačnej techniky a šírenie osvety v rámci prevencie verejnosti.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avon pochod

Redakciu NUlife.sk informovala Jana Gregušová, SKPR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.