Cez víkend sa roztancujete na Festivale tRadovania 2023

Pozor! Festival sa kôli počasiu presúva do V-klubu (Véčka) na námestí SNP. Interaktívny, pohybový a remeselný Festival tRadovania poteší milovníkov tanca a folklóru. OZ Dragúni prinášajú ďalší ročník rodinného festivalu tRadovania 2023, ktorý prinesie do nášho mesta jarnú vlnu pozitívnej energie.

Festival je súčasťou už XXI-ročného Cyklu Tanečný dom, ktorý je ako vzorová aktivita zapísaný v Zozname najlepších spôsobov ochrany nehmotného kultúrneho dedičstva Slovenska.

Počas dvoch dní 29. – 30. apríla 2023 sa na festivale predstaví viac ako 50  účinkujúcich umelcov, muzikantov, tanečných majstrov, remeselníkov, ktorých budú môcť zažiť všetci návštevníci. Program ostáva nezmenený, konať sa nebude iba stavanie mája.

V sobotu 29. apríla, na Medzinárodný deň tanca už od 10:00 poprední lektori tanečnodomového hnutia naživo pretancujú repertoár z celého Slovenska.

Od 10:00 do 16:00 sa konajú aj divadelný program a tvorivé dielne pre deti 6+, či prechádzka lesom pre deti 10+. Od 11:00 sa konajú aj školičky tanca pre deti aj dospelých na dvoch tancoviskách.

V nedeľu 30. apríla sa v rámci festivalu koná koncert významných osobností v galérií Umelka: Stano Palúch, Michal Paľko, Mojše Band, Marcel Comendant, Simona Hulejová, a Peter Korman.

Program na 29. apríla

Vstupenky budú v predaji na  mieste konania festivalu:

Dieťa narodené v r. 2017 - 2023:  1€ / deň
Dieťa narodené v r. 2007 - 2016: 7€ / deň
Osoba narodená v r. 1957 a skôr: 7€ / deň
Dospelý: 13€ / deň

ZMENA KONANIA FESTIVALU

Reagujúc na aktuálne meteorologické prognózy sme pristúpili k neľahkému rozhodnutiu a presunúť celodenný sobotný program z otvoreného priestranstva do bezpečia legendárneho V-klubu, na Nám. SNP 12, symbolického rodiska a domovskej scény bratislavských tanečných domov. Veríme, že Vás táto zmena priestoru neodradí! Program začína od 10.00h a pokračuje bez stavania mája až do 23.00h. Za pochopenie ďakujeme ! Tešíme sa na Vás!

rNUlife.sk / https://www.tradovanie.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.