Omega chystá megakoncert v Nitre, pozvala aj kapelu ZEUS

Najväčšia show skupiny Omega v rámci turné Testamentum, na príde v roku 2020 aj do Nitry. Koncert nestarnúcej maďarskej rockovej stálice, ktorý prezentuje to najlepšie z jej 60 ročnej tvorby si užijete na amfiteátri v meste pod Zoborom!

Omega v Rimavskej Sobote LIVE

Nové skladby, ale samozrejme  aj známe staré “pecky” ktoré preslávili maďarskú legendu aj za železnou oponou! Jedinečný hudobný zážitok  dokonale umocní veľkolepá, spektakulárna laserovo svetelná show doplnená množstvom nádherných pyroefektov! Rozhodne sa môžete tešiť na jednu z najväčších rockových udalostí roka na Slovensku!

Omega je jedna z najúspešnejších maďarských rockových hudobných skupín, založená v roku 1962. Je zrejme najstaršou a pritom stále aktívne a úspešne fungujúcou skupinou u našich južných susedov – v septembri uplynulo od jej vzniku už 58 rokov, presne ako v prípade slávnej Rolling Stones. Okrem štátov strednej a východnej Európy sa presadila aj za vtedajšou železnou oponou, vrátane Veľkej Británie, Švajčiarska a bývalého Západného Nemecka.

Nie náhodou bola preto Omega neoficiálne označovaná prívlastkami ako “Východní Rolling Stones. Stala sa významným kultúrnym exportným artiklom a dlhodobo je jednou z poznávacích charakteristík Maďarska.

Coververziu ich skladby – Dievča s perlami vo vlasoch (maď. Gyöngyhajú lány) naspievala na svoj koncertný album z roku 1995 aj legendárna skupina Scorpions (pieseň „White Dove“, ktorú Omega vydala s názvom „Pearls In Her Hair“).

Omega v Košiciach r.2016

Do správnej rockovej nálady vás naladí kapela ZEUS

Jeden z top slovenských coverbandov súčasnosti. Repertoár kapely tvorí 50 slávnych rockových skladieb z konca minulého storočia od skupín a autorov ako Joe Cocker, Bryan Adams či Eagles ,  StingBon JoviToto , Van Halen a mnoho ďalších. Kapelu tvoria špičkoví muzikanti, ktorých preverili roky hrania!

Vstupenky na megakoncert kapely Omega nájdete priamo TU!

predpredaj.sk

Redakcia NUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.