Jednoročná Esme cestuje od narodenia

Ako kedysi povedal jeden z najväčších mysliteľov Augustín z Hippa: “Svet je kniha a tí, ktorí necestujú, čítajú iba jednu stranu.” Každý, kto niekedy prekročil hranice mesta, štátu, kontinentu alebo svojho pohodlia určite bude súhlasiť s tým, že aj keď je cestovanie občas trochu vyčerpávajúce, obohacuje človeka tak, ako len máločo iné na tomto svete.

Očividne si to uvedomuje aj 31-ročná sestrička Karen Edwards a jej partner Shaun Bayes, pretože spoločne so svojou dcérou Esmé cestujú po celom svete. Esmé má síce iba jeden rok, no cestuje prakticky už od narodenia.

“Hlavným cieľom je inšpirovať rovnako zmýšľajúcich rodičov, ktorí milujú cestovanie aj svoje deti – vašim cestám nemusí byť koniec,” hovorí Karen z vlastnej skúsenosti. “Všetko je to o tom, aby ste svojho malého človiečika zaradili do svojho životného štýlu. Nedokážem si predstaviť, že by som strávila svoju materskú dovolenku inakším spôsobnom.”

Tento príspevok sme objavili na stránkach Elite Daily a Bored Panda. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo pobavil, môžete ho poslať ďalej.. nájsť, zdieľať a inšpirovať.

facebook.com/travelmadmum
instagram.com/travelmadmum
travelmadmum.com

autor: the_on

Zdroj: doba.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.