Z Times Square rovno na Grammy, Sarah C boduje aj v USA

Mladá a talentovaná speváčka, ktorá si hovorí Sarah C, za posledný rok robí len to najlepšie meno Slovensku aj za veľkou mlákou. Len nedávno vystúpila na Times Square, kde predstavila svoj nový hit v produkcii s uznávaným producentom a manažérom Manny Mirajes “Careful”.  Na nový rok však prináša novinku v podobe manifestácie lásky k samej sebe, priam pod príznačným názvom “Love Yourself” a mieri s ňou do Hollywoodu.

Mladá speváčka si razí svoju cestičku kvalitnou hudbou a trefnými vizuálmi, ktoré nesú odkaz hlavne pre jej rovesníkov. No minulý rok svoju kariéru odštartovala raketovou rýchlosťou a to rovno na najznámejšom mieste, na Times Square. To ju odrazilo v zahraničí až smerom na koberec prestížnej hudobnej ankety Grammy, kde bude Mannyho hosťom. 

Slovenský talent, Sarah C sa objavila na hudobnej scéne v roku 2022, no hneď si získala svoju fanúšikovskú základňu so skladbou Poď von, kde prekonala za krátky čas 60-tisíc vzhliadnutí a to je len necelý polrok predstavená svetu ako nováčik. 

O vizuály sa jej zo začiatku staral jej dvorný režisér, jeden z najuznávanejších na Slovensku a v Čechách -  kreatívec, scenárista, herec a direktor hitov , Michal Nemtuda. O tom ako kvalitne Sarah cíti hudbu, svedčí aj jej úspech za úspechom. Spieva, tancuje, hrá na klavíri, dabuje a sem-tam si odletí do USA natočiť nové songy a videoklipy. Záujem o našu rodáčku za oceánom sa rozkríklo po evente iPOP, kde pozbierala ocenenia vo všetkých možných kategóriách.

Z deckej izby na Times Square…

Jej život má spoločné črty s príbehmi hollywoodskych detských hviezd ako Selena Gomez, Zendaya či Miley Cyrus, ktoré od útleho detstva pracovali na sebe, aby sa stali úspešnými a slávnymi. Mladá Bratislavčanka sa v piatich rokoch, teda už v škôlke, začala venovať latinskoamerickým tancom. Učil ju samotný Mario Lopez, neskôr presedlala do tanečnej školy La Portella, s ktorou precestovala kus Európy, kde zbierala ocenenia a skúsenosti.

„Súťažne tancujem odmalička, postupne sa k tomu pridal spev, potom dabing, herectvo... A ešte som šesť rokov hrávala tenis, no s tým som prestala, lebo som chcela pokračovať viac umeleckou cestou. Keď som mala jedenásť rokov, rozhodla som sa, že sa chcem spevu venovať profesionálne, začala som mávať hodiny a chodím do muzikálovej akadémie k hercovi Davidovi Árvovi. Učil ma aj nebohý pán Dušan Kaprálik a okrem iného som bola tiež súčasťou hudobnej skupiny Superdeti, ktorú vedie Barbora Krajčírová”, hovorí Sarah o svojich začiatkoch.

Aby tých aktivít nebolo málo, už dva roky prepožičiava svoj hlas postavám v rozprávkach a seriáloch pre kanál Disney+, ako Weekend Family, Zombies, PJ Masky, Vampiria či Fancy Nancy známe. Po evente v zahraničí však Sarah nepoľavila a na nový rok začala novou skladbou, ktorou chce opäť poukázať na dôležitú tému.

Love yourself…

Po úspešnej skladbe “Careful”, ktorá sa točila priamo v LA a jej videoklip odznel aj priamo na veľkoplošnej obrazovke Times Square prichádza Sarah s ďalšou skladbou v anglickom jazyku “Love Yourself”. Song vznikol v produkcii hviezdneho producenta Fillipiana, otextovaný skladateľkou a speváčkou Niou a samotný vizuál vznikol opäť v A-Team Production pod daktovkou režiséra a herca Michala Nemtudu.

“Chcela som odštartovať nový rok skladbou, ktorá bude nielen pre ľudí, ale aj pre mňa takou pripomienkou počas celého roka, že pokiaľ sám seba nemáš dostatočne rád a nevenuješ sa aj svojej duši a srdci, tak nebudeš mať rád nič okolo seba dostatočne. Treba si vážiť aj samých seba, veď sme to najvzácnejšie, čo máme. Myšlienku na tento song som držala dlho v hlave, aj keď je trendy, nie každý ide až do samotnej hĺbky seba a to je najpodstatnejšie ku vzťahu k sebe samému. Mať sa rád so všetkými svojimi plusmi aj mínusmi, byť vďační za svoju jedinečnosť, to by som rada touto skladbou odkázala všetkým nielen v mojom veku”, uzatvára hlboku myšlienku Sarah C.

INSTAGRAM -   https://www.instagram.com/sarah_c_music/

Manny Mijares (@mannymijares) • Fotky a videá na Instagrame

rNUlifr.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.