Upútavka na nezvyčajnú marvelovku: Akú budúcnosť vyčíta z pavučiny Madame Web?

Zoznámte sa s Cassandrou Webb, nezvyčajnou hrdinkou z marvelovského sveta s mimoriadnymi schopnosťami. Je to jediná jasnovidka široko-ďaleko a aj v priľahlých galaxiách, ktorá vidí budúcnosť nie v guli, ale v pavučine. Ako sa k tomu dostala? Práve o tom rozpráva akčný film Madame Web.

Cassie Webb (Dakota Johnson, známa z filmovej série Päťdesiat odtieňov) je "normálnou" hrdinkou každý deň. Pracuje totiž ako záchranárka, a tak má zachraňovanie ľudských životov za dramatických okolností doslova v popise práce.

Režisérka S.J. Clarkson (The Defenders, Anatómia škandálu) hovorí: "Taký Spider-Man si akčne poletuje vzduchom na pavučinách, Venom či Hulk menia podobu priam mýtickým spôsobom. No Cassandrine schopnosti sú skôr psychologické a vďaka nim môže zmeniť budúcnosť."

Cassie sa najskôr zľakne, že stráca rozum, keď začne vidieť útržkovité záblesky budúcnosti. V skutočnosti však je hyper-inteligentná jasnozrivá telepatka a práve myseľ je jej najmocnejšou superschopnosťou. To zistí, keď nečakane zachraňuje tri mladé ženy pred nebezpečným zločincom. Cassie hrá opreteky s časom, aby odhalila, ako je s nimi spojená. Okrem toho musí odhaliť tajomstvo svojho pôvodu, spoznať svoje poslanie… ale najmä svoj osud. A zvládnuť tú najťažšiu skúšku.

Kým nezvyčajná  marvelovka vstúpi do kín v marci 2024, Itafilm vám zatiaľ ponúka prvú ukážku.

Film: MADAME WEB (itafilm.sk)

rNUlife.sk / Zuzana Vašková | PR Manager ITAFILM

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.