Tanečník Noro Grofčík reprezentoval Slovensko na svetovom finále World Of Dance

Slovenský tanečník Noro Grofčík žne úspech za úspechom! Ako niekoľkonásobnému majstrovi sveta v street dance sa mu podarilo zažiariť ešte viac a to rovno na svetovom finále najväčšej tanečnej súťaže World Of Dance v U. S. A.!

Slovensko tak malo vďaka Norovi svoje zastúpenie v tejto súťaži historicky po prvýkrát! Svoju reprezentáciu predstavil v podobe „showcase“ vystúpenia hneď v prvý deň súťaže 11. augusta a počas niekoľkých dní trvania súťaže sa mal možnosť stretnúť s tými najväčšími tanečnými hviezdami sveta.

„V rámci celého finále sa uskutočnili aj tanečné battles a tiež workshopy so známymi choreografmi, ktorými boli napríklad Kinjaz crew Kevin Van Nguyen, Scott Forsyth, Tobias Ellehammer a ďalší, ktoré som si veľmi užil. Bol to neskutočný zážitok tancovať a rozprávať sa s týmito svetovými tanečníkmi. Vidieť a zažiť svetovú špičku naživo je neskutočné, obrovská energia, podpora navzájom tanečníkov z celého sveta a bombastické výkony!

"To čo som sa naučil a nové skúsenosti ako fungujú tanečné školy, tanečníci, skvelé nové nápady a tvorbu choreografií a mnoho iného budem ďalej odovzdávať mojim tanečníkom z tanečnej školy N DANCE COMPANY a tiež ďalším zo Slovenska,“ dodáva Noro.

Na svetovom finálne si zmerali sily top tímy tanečníkov z kvalifikácií z celého sveta a celú súťaž vyhrali juniori z Japonska, ktorí porazili všetky tímy.

Tanečník Noro Grofčík pripravuje aj ďalšie prekvapenia, na ktoré sa môžeme tešiť už čoskoro. Momentálne prebiehajú nábory do jeho tanečnej školy N DANCE COMPANY, do ktorej sa môžete prihlásiť práve v týchto dňoch aj vy.

Viac informácii nájdete na webovej stránke tanečnej školy alebo na instagramových účtoch:
@norogrofcik, @ndancecompany_official

rNUlife.sk / TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.