Skupina Elán vypredáva svoje plánované koncerty ELÁN 70 na budúci rok v Prahe i Bratislave

Stačilo dva a pol mesiaca a jedna z najpopulárnejších hudobných skupin Elán vypredala dve najväčšie haly v bývalom Československu. Obidva koncerty sú pritom až na jeseň budúceho roku.

Elán od roku 2018 naživo nevystupuje, avšak odohrá dva vypredané halové koncerty v nasledujúcom roku. V piatok 20. septembra 2024 vystúpi v O2 aréne v Prahe, o týždeň neskôr zas v TIPOS aréne - Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Dôvodom jednorázového návratu na pódiá sú oslavy sedemdesiatky speváka a basgitaristu Joža Ráže a speváka a klávesáka Vaša Patejdla. Obaja pred päťdesiatimipiatmi rokmi kapelu zakladali.

Ako sme sa informovali u predpredajných sietí ticketportal.cz a ticketportal.sk , je možné, že na koncerty nejaké vstupenky ešte k dispozícii budú, ale bude sa jednať iba o vrátené a nevyzdvihnuté rezervácie v počte niekoľko desiatok kusov - budete mať šťastie? 

Preto ak chcete byť na tomto výnimočnom koncerte ELÁN 70, neváhajte a čo najskôr navštívte ticketportal.sk, niekoľko voľných lístkov v rôznych sektoroch je ešte stále k dispozícii, čo sme si preverili aj my za redakciu priamo na webe ticketportálu.

rNUlife.sk / Dalin Vajcner, IIME

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.