Slovenská a‘capella VOISING v novej skladbe spája osudy ľudí

Šesťčlenné spevácke zoskupenie VOISING prichádza s novou autorskou piesňou „Všetko má svoj čas“.

Skladba v sebe nesie kúzlo nielen samotného odkazu nádeje v lepšie zajtrajšky, ale aj čaro (ne)náhodných stretnutí počas nakrúcania videoklipu.

“Klip Všetko má svoj čas vznikol ako potreba spojenia sa s našimi fanúšikmi, ktorých sme dlho nevideli práve kvôli pandémii. Pred natáčaním sme preto niekoľko našich fanúšikov oslovili, či by nechceli účinkovať v pripravovanom klipe. A ako sa v piesni spieva - všetko má svoj čas, tu to platilo na 100 percent, pretože práve pri natáčaní klipu vznikli tri nové vzťahy. A z toho máme veľkú radosť. Raz im naša pieseň určite bude znieť na svadbe a budú si púšťať klip so slovami, vidíš, tu sme sa dali dokopy,” s úsmevom dodáva speváčka Veronika Oláh Šebeňová.

Videoprodukcia v rukách EMOTION MEDIA príjemne a aj vďaka fanúšikom dokonale úprimne a čisto podčiarkuje náladu skladby.

Autormi piesne sú Richard Bönde ako textár a Viktor Nižník, ktorý skladbu zhudobnil počas náročného obdobia lockdownov. „Sedel som na mojej chalupe sám, predo mnou bol klavír a premohol ma smutný pocit, že nemôžeme byť spolu, ako kapela, že nemôžeme tvoriť. Najprv som si začal hrať samé clivé a depresívne melódie. Potom som si povedal, že toto nemôže ísť takto do nekonečna, raz to musí skončiť. Preto som pomaličky prechádzal do pozitívnych melódií a predstavoval som si, aké to bude, keď zase budeme spolu, na pódiu, s našimi fanúšikmi. A vzniklo toto,“ spomína Viktor Nižník, spevák a producent.

A‘capelle VOISING sa od jej vzniku v roku 2018, vďaka svojej unikátnosti, darí získavať čoraz viac fanúšikov. Zoskupenie momentálne pracuje na nových skladbách, ktoré pripravujú vydať už čoskoro.

„Všetko má svoj čas vždy po daždi, vyjde dúha v nás. Nie vždy ide všetko podľa plánu a nie vždy všetko vyjde tak, ako chceme. Ale všetko má svoj čas, niektoré veci k nám prídu, až keď je ich správny “čas”. Nemusíme sa báť toho, že sme iní, pretože pre každého rovnaký je svet.“

Skladbu Všetko má svoj čas nájdete na všetkých digitálnych platformách.

IG: @voising.sk

rNUlife.sk / TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.