JERGUŠ ORAVEC 3JO – Naživo opäť poteší Bratislavu narodeninovým koncertom

Jerguš Oravec sa rozhodol osláviť svoje narodeniny štýlovo a potešiť aj fanúšikov kvalitnej hudby. Pripravil si pre Vás Narodeninový reunion koncert.

Legendárna bratislavská zostava Jerguš Oravec 3jo, ktorá v minulosti odohrala množstvo koncertov aj na medzinárodných fórach (Sziget 2013, Blues Alive 2013/2014) reprezentovala Slovensko na medzinárodnom bluesovom festivale European Blues Challenge v Bruseli (Ancienne Belgique) a v sezóne 2014/2015 účinkovali ako exkluzívna predkapela na turné Richarda Müllera, sa znova dala dokopy a 15. apríla si zahrá  v bratislavskom Klube pod Lampou.

Jej členovia Matej Ruman (Billy Barman), Denis Pagáč (Orchester SRO, Orchester SND) a Jerguš Oravec (The Youniverse, Le Payaco) sú skúsení hudobníci dlho aktívne pôsobiaci na profesionálnej úrovni na Slovensku.

Nenechajte si ujsť tento jedinečný “reunion” koncert, ktorý bude určite plný prekvapení.

“Na skúške sme boli pozitívne prekvapení ako skladby časom dozreli a my samozrejme tiež. Každý sa niekde posunul a prináša úplne iný zvuk ako v minulosti. Skúšanie bolo veľmi príjemne a všetci sa už strašne tešíme zahrať si opäť spolu naživo. Nevieme kedy koncert budeme môcť zopakovať, keďže všetci traja máme celkom nabité kalendáre. Uvidíme čo sa udeje. ”

VSTUPENKY: Jerguš Oravec 3JO Narodeninový reunion koncert | Tootoot

www.bruuder.eu

rNUlife.sk / Branislav Kaľavský – Bruuder Records

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.