LANA DEL REY DNES VYDÁVA DLHO OČAKÁVANÝ ALBUM

Tridsaťsedemročná skladateľka a speváčka nadväzuje na kritikmi uznávané úspešné albumy Blue Banisters a Chemtrails Over The Country Club ďalším albumom. Tentokrát sa bude opäť niesť dlhší názov v podobe otázky Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd (Vedeli ste že popod Oceánsky bulvár vedie tunel) a my sa ho dočkáme už dnes!

Okrem množstva noviniek sa na štúdiovke objaví aj rovnomenný titulný singel, ktorým sa už teraz môžete naladiť na atmosféru úplne nového albumu.

"Čo môžem povedať! Som tak vďačná, že som dnes so svojím novým albumom a cítim sa nadšene a som plná temperamentu, ako vášnivý nespútaný živel,“ napísala Lana Del Rey koncom minulého roka v liste napísanom na stroji po oznámení vydania svojho nového albumu Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd. "Som mysľou akoby v záhrade plnej jarných fialiek a čelo mi hrejú lúče slnka, keď sa v nej modlím."

Viac ako desaťročie, čo Lana zasiahla svet pop music svojim debutom „Video Games“ – najlepšou tvorbou Lany Del Rey všetkých čias – Del Rey tento týždeň vydá svoj deviaty štúdiový album, ako plnohodnotné pokračovanie posledného albumu s názvom Blue Banisters and Chemtrails Over the Country Club z roku 2021.

So 16 skladbami album zahŕňa spoluprácu s mnohými umelcami a producentmi od Father John Misty po Bleachers, Tommy Genesis až po Jona Batiste. Del Rey už vydala niekoľko singlov zo svojho avizovaného LP, odkedy ho v decembri ohlásila, vrátane piesní „The Grants“, titulnej skladby albumu, ktorú produkovali Benji, Mike Hermosa, Drew Erickson a Zach Dawes a Jack Antonoff- a Del Rey v produkcii „A&W“.

„Ak si ľudia myslia, že moja hudba je dobrá, je to preto, že na skladbách už v procese ich tvorby sú zapojení aj ďalší ľudia. Toľko skvelých ľudí,“ povedala Del Rey pre Rolling Stone UK v nedávnom rozhovore, ktorý viedol k vydaniu jej nového albumu.

24. marca ste vedeli, že pod oceánom existuje tunel Blvd sa streamuje na všetkých hlavných platformách vrátane Amazon Music, Apple Music a Spotify.

STREAMINGOVÉ SLUŽBY
www.lanadelrey.com
www.facebook.com/lanadelrey

rNUlife.sk / The Rolling Stone

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.