Rýchlo a chutne

Neviete si rady čo si na poslednú chvíľu pripraviť pod zub na obed či večeru? S Lidlom sa vám bude variť oveľa ľahšie. Receptov, či produktov, ktoré nás lákajú na zaručené rýchle jedlá, je niekoľko. Ak ste neustále zavalení prácou a nestíhate si na dennej báze vyvárať komplikované jedlá, s privátnou značkou Chef Select už nebudete mať núdzu o chutné pokrmy. Servírovať si ich môžete po krátkom prihriatí v rúre, v hrnci, prípadne v mikrovlnnej rúre.

Základom stravovania je teplá polievka, ktorá dokonale zasýti a zohreje telo. Krémová alebo zeleninová, žiaden problém. V Lidli si nájde tú svoju každý. Vychutnáte si ju bez varenia. Okrem toho, že výborne chutí, ušetrí vám veľa času a vy nebudete ukrátený o polievku.

Chef Select, Talianske lasagne, sort., Lidl, 2,49 € /400 g
Chef Select, Lasagne Bolognese-cestoviny s bolognskou omáčkou, Lidl, 4,19 € / 1 kg
Chef Select, Krémová/Zeleninová polievka, sort., Lidl, 1,99 € / 450 g
Chef Select, Hotové jedlá, sort., Lidl,  2,29 €/330 g, 400 g

Výlet do Ríma momentálne nestíhate? Ale to  vôbec nevadí. Taliansku kuchyňu si viete spraviť aj doma na Slovensku. K obľúbeným nenáročným jedlám patria aj talianske lasagne. Chef select vám ich ponúka viacero. Mäkučké pláty cesta sú naplnené omáčkou z mäsa a paradajok, sú posypané syrom a jemne dochutené koreninami. Ulahodia nielen Talianom, ale aj ľuďom za hranicami Apeninského polostrova.  Nájdite si ten najlepší variant pre svoje chuťové poháriky v slovenskom Lidli.

Rýchlo a chutne z Kuchyne Lidla

Nie vždy máme čas pripravovať jedlo niekoľko hodín. Ak hľadáte recepty, ktorých príprava vám nezaberie viac ako 30 minút, určite nazrite do našej Kuchyne Lidla. Vybrali sme pre vás recepty našich kuchárov, ktoré budú hotové raz – dva, no výsledok bude naozaj efektný a veľmi chutný. Vyskúšajte napríklad Paulusov recept na plnené tortilly s kuracím mäsom a pikantnou avokádovou pastou. Ihnačák vám odporúča farfalle so sušenými paradajkami, špenátom a balkánskym syrom alebo pikantné kuracie prsia plnené čerstvou rukolou a marinovaným baklažánom. Už je iba na vás, čo dobré si doma pripravíte!

Tortilly s kuracím mäsom a avokádom

Tortilly s kuracím mäsom a avokádom

Farfalle s balkánskym syrom, špenátom a sušenými paradajkami

Farfalle s balkánskym syrom, špenátom a sušenými paradajkami

Pikantné kuracie prsia s marinovaným baklažánom

Pikantné kuracie prsia s marinovaným baklažánom

Viac na: Kuchyňa Lidla – najlepšie recepty pre vašu kuchyňu (kuchynalidla.sk)

Aktuálna ponuka: Lidl.sk | Správna voľba

rNUlife.sk / LIDL PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.