Prvá ukážka z hraného filmu o Barbie zaskočila publikum

Keď sa svet pred časom dozvedel, že Hollywood chystá hraný film o zrejme najznámejšej bábike v hračkárskej histórii, mnohí neveriacky krútili hlavou. Film Barbie je však už nakrútený a my máme možnosť si pozrieť prvú ukážku. Z tzv. teaser traileru je zrejmé, že pôjde o naozaj unikátnu snímku.

Režisérka Greta Gerwig (Lady Bird, Malé ženy) v teaser traileri mieri na filmových fanúšikov a fanúšičky, ktorým neunikne prekvapujúci odkaz na legendárny film 2001: Vesmírna odysea.

Namiesto predkov súčasného človeka, ktorí vo Vesmírnej odysee prichádzali na to, ako z kostí vyrobiť nástroje, hrajú sa v aktuálnej ukážke viaceré dievčatká s bábikami... než si ich pozornosť získa neznámy objekt – obrovská a doširoka vysmiata Barbie, stvárnená herečkou Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Vtedy v Hollywoode, The Suicide Squad: Samovražedná misia). Fascinované dievčatká odhodia zastaralé bábiky a v ich životoch začína nová éra.

Ako naznačuje prudká zmena v ukážke, snímka nás očividne zavedie najmä do pestrofarebného sveta, v ktorom Barbie žije. V jej živote, samozrejme, nemôže chýbať Ken, ktorému prepožičia tvár herec Ryan Gosling (Zápisník jednej lásky, Drive, Blade Runner 2049). V zatiaľ neznámej úlohe sa vo filme objaví napríklad aj predstaviteľ superhrdinu menom Shang-Chi, herec Simu Liu, ktorý v teaser traileri stihne predviesť krátku tanečnú kreáciu.

„Ľudia si okamžite myslia – oh, Margot hrá Barbie, to je mi jasné, o čom to bude. Ale naším cieľom je , aby ste dostali niečo celkom iné, než čo si myslíte, že od nás dostanete. Niečo, o čom ste ani nevedeli, že to chcete,“ hovorí predstaviteľka hlavnej úlohy a verí, že jej novinka rozpúta zmysluplné konverzácie.

Filmová Barbie príde do kín 20. júla 2022 a celý svet už teraz s napätím čaká na odhalenie podrobností o príbehu aj ďalšom hereckom obsadení. Do slovenských kín túto svojskú snímku z produkcie štúdia Warner Bros. prinesie distribučná spoločnosť Continental film.

rNUlife.sk / Peter Gašparík, PR Continental film

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.