Veľtrh Job Forum ponúkne pracovné príležitosti od vyše 50 spoločností

Takmer pol stovky slovenských i nadnárodných zamestnávateľov z celého Slovenska bude vo štvrtok a v piatok (6. – 7. 10.) na trenčianskom výstavisku Expo Center prezentovať pracovné príležitosti v rámci 12. ročníka veľtrhu pracovných príležitostí Job Forum 2022. Informovalo o tom výstavisko na svojej webovej stránke.

Súčasťou podujatia, nad ktorým prevzali záštitu Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, bude vo štvrtok odborná konferencia. Odznejú na nej prednášky na rôzne témy z dielne úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, Sociálnej poisťovne Trenčín, Inšpektorátu práce Trenčín a Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory.

Spoločne s veľtrhom Job Forum bude na trenčianskom výstavisku v rovnakom termíne prezentácia stredoškolského štúdia Stredoškolák – Hrdina remesla. Možnosti štúdia odprezentujú stredné školy z Trenčianskeho, Žilinského, Nitrianskeho a Trnavského samosprávneho kraja.

rNUlife.sk / OTS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.