Protikorupčný koncert Jany Kirschner bude 8. septembra v Bratislave

Úrad na ochranu oznamovateľov (ÚOO) spúšťa od septembra veľkú komunikačnú kampaň na podporu boja proti korupcii. Príďte na protikorupčný koncert Jany Kirschner, na ktorom predstaví úrad svoju misiu a whistleblowerku z Košíc. Večer plný prekvapivých momentov vás čaká v spojení hudby a netradičného predstavenia. Vstup je voľný!

Na sociálnych sieťach sa objavila zaujímavá pozvánka na protikorupčný koncert v podaní Jany Kirschner, ktorá sa tak stane hlasom a tvárou novozaloženého Úradu na ochranu oznamovateľov, ktorých sa týmto chce priblížiť občanom a spopularizovať samotný úrad, aby sa nikto nebál nahlásiť korupciu v SR.

🥁Príďte na protikorupčný koncert Jany Kirschner, na ktorom predstavíme náš úrad a whistleblowerku z Košíc. Večer plný prekvapivých momentov vás čaká v spojení hudby a netradičného predstavenia.🎤 Koncert na Hlavnom námestí v Bratislave sa bude niesť v protikorupčnom duchu - Úrad na ochranu oznamovateľov ním spúšťa svoju komunikačnú kampaň na podporu boja proti korupcii a ochranu tých, ktorí sa neváhajú ozvať.

Do kampane sa zapojil aj legendárny mím Milan Sládek. Na podujatí sa dozviete, čo pre úrad vytvoril.Moderátorom podujatia bude Martin Staňo, dramaturgiu pripravil Juraj Johanides.

🎶🎶🎶
📣 Príďte spolu s nami podporiť poctivosť!
📣 Vstup voľný.
🎶🎶🎶
Partnerom podujatia je BKIS.
Kampaň je financovaná Európskou úniou “NextGenerationEU” (Plán obnovy).

rNUlife.sk / FB

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.