Ed Sheeran ako prvý pokoril bájnu métu

Ryšavý spevák je prvým interpretom, ktorého na Spotify sleduje 100 miliónov ľudí. Sheeran sa k tomu vyjadril vo videu na sociálnych sieťach, kde je oblečený v tričku s nápisom  Opýtaj sa ma na mojich 100 milión Spotify sledovateľov.

„Práve som prekonal hranicu 100 miliónov sledujúcich na Spotify a Spotify mi poslalo toto tričko. Takže tu chodím a žiadam ľudí, aby sa ma opýtali na mojich 100 miliónov,“ žartuje Ed Sheeran vo videu.

Členovia jeho crew na aktuálnom turné však vyzerali, že Edovými úspechmi nie sú príliš ohromení. Dvaja z nich sa k rekordnému počtu sledovateľov nevyjadrili, zatiaľ čo jeden zamestnanec jednoducho povedal: "Čokoľvek."

Sheeranov predskokan na turné, britská speváčka a skladateľka Maisie Peters, sa však zdala byť celkom nadšená z tohto nového míľnika na Spotify. "Sto miliónov sledovateľov Spotify! Máte sto miliónov?" spýtala sa na konci piesne, tlieskala a objímala hudobníka po „2Step“ s úškrnom od ucha k uchu.

K úspechu mu určite pomohol aj aktuálny singel 2step a čerstvá kolaborácia s Burna Boy alebo Paulo Londrom. Za Sheeranom sa v počte followerov na Spotify s odstupom drží Ariana Grande (82 mio), Billie Eilish (66 mio) a Drake (65,5 mio)...

Ed Sheeran a Cherry Seaborn. STEPHEN POND/GETTY

Ed Sheeran s „Thinking Out Loud“ momentálne absolvuje sériu európskych koncertov v rámci svojho +–=÷x Tour na podporu svojho piateho štúdiového albumu = (Equals), ktorý vyšiel v októbri. Začiatkom tohto mesiaca Sheeran vydal = (Tour Edition), ktorý obsahuje deväť ďalších skladieb so štyrmi nevydanými. Medzi novou hudbou je aj song „Welcome to the World“, ktorá bola zjavne inšpirovaná jeho novonarodeným dievčatkom. Skladbu uzatvára zvuk Sheerana a jeho manželky Cherry Seaborn, ktorí sa spolu rozprávajú pred narodením dieťaťa.

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner Music / PHOTO: ED SHEERAN/TWITTER

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.