Rock v múzeu v Bratislave láka aj na talianskeho gitaristu Emiliana Tessitereho

Múzeum obchodu prináša v rámci ojedinelého projektu „Rock v múzeu“, v utorok 2.8. do Bratislavy vynikajúceho, mladého, talianskeho gitaristu Emiliana Tessitoreho s kapelou.

Dnes len 26. ročný gitarista, Emiliano Tessitore bol odmala presvedčený, že hudba a gitara je stredobodom jeho života a musí byť aj jeho prácou. V Taliansku je súčasťou skupín, ako Tra Le Righe, Ehfar a najmä Stage of Reality, s ktorou nahral a vydal 2 albumy „The Breathing Machines“(2014) a „Stage Of Reality“ (2017) a v roku 2019 EP „Welcome On Stage“.

Emiliano študoval na Saint Louis College Of Music a sám učí na rímskej hudobnej akadémii „Centro Ottava“ a je riaditeľom inštitútu vzdelávanie MMI tak isto v Ríme. Používa zosilovače Engl a Mezzabarba a struny Dogal. V tomto roku nahral a vydal u vydavateľstva Wanikyia Records prvý, vlastný album „Complex Melodies For Simple People“, na ktorom mu pomáhali ešte bubeníci Titta Tani, Leo Margarit a Atma Anur, basgitaristi Stefano Franceschini, Lorenzo Beverati a Mike LePond, klávesák Daniel Mastrovito, ale aj gitaristi, ako Vinnie Moore, alebo Nick Johnston. Svoju hru „prihodil“ aj na sampler „Italian Way Music Rock Compilation“ z minulého roku.

„Rock v múzeu“ – Múzeum obchodu Bratislava, Linzbothova 16, 821 06 Bratislava-Podunajské Biskupice
2.8., utorok, 19,00 hod., Emiliano Tessitore Band (IT–Progressiverock)

Viac na: https://muzeumobchodu.sk/rock-v-muzeu/

rNUlife.sk / rock v múzeu

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.