Tam, kde sa rodí mier spievajú v novej skladbe Martina Kapráliková a Dárius Koči

Mladá speváčka Martina Kapráliková v novej skladbe hľadá nádej a miesto, kde sa rodí mier.  Duet Tam, kde sa rodí mier naspievala s muzikálovým hercom Dáriusom Kočim. Hudbu aj text novinky má na konte samotná speváčka, aranžmán robil tak ako v predchádzajúcej skladbe Adam Hudec.

Martina je dcérou hercov Michaely a Martina Kaprálikovcov, po ktorých zdedila umelecký talent. Speváčka po vydaní prvého singlu s názvom Slová pokračuje s písaním pesničiek, pretože ju to napĺňa a baví.

V rodine Kaprálikovcov sa našiel ďalší umelecký talent. Dcéra dabingových a divadelných hercov, Martina Kaprálika (46) a Michaely Kaprálikovej (43). si už zahrala v seriáli a teraz už aj spieva. Martina Kapráliková (15) má najnovšie duet s muzikálovou hviezdou Dáriusom Kočim (30). Len včera mal premiéru jej nový videoklip s názvom “Tam kde sa rodí mier“. Pieseň zložila samotná Martina, ktorá si nedávno zahrala aj v markizáckom seriáli Oteckovia a rovnako sa venuje aj dabingu ako jej rodičia.

„V hlave sa mi zrodila myšlienka "Chceme stáť na prahu dvier, ktoré vedú tam, kde sa rodí mier", vedela som, že bude súčasťou novej pesničky a tak som začala tvoriť a skladať. Hlavnú pasáž som napísala niekedy v marci, mala som v hlave jedinú myšlienku, o ktorej som vedela, že chcem aby v tej piesni zaznela, a tak som si sadla za klavír a už išlo tak nejak samo. Neskôr keď som ju dotvorila celú tak som vlastne zistila, že som zložila duet,“ opisuje proces tvorby Martina Kapráliková.

Videoklip mal pod palcom Tomáš Majky Majláth, ale scenár tvoril spolu so speváčkou. V klipe si okrem spevákov zahrali rozkošné detičky Félix a Tamarka, ktoré symbolizujú lásku, vieru a mier. Pozrite si klip Tam, kde sa rodí mier, jeho nakrúcanie Dárius skoro nestihol, pretože sa mu pokazilo auto!

Pieseň sa nahrávala v Stupave v štúdiu Ľuba Dolného. V piesni sú živé sláky, ktoré nahrávali Andrea Benická - husle, Zuzana Uškovičová - husle, Roman Rušňák - viola, Orsolya Kovacs - violončelo. Celé nahrávanie slákov mal pod palcom Adam Hudec v štúdiu Sloth Sound Studio, ktorý robil aranžmány k tejto skladbe a postavil ju na nohy. Na duet oslovila Martina muzikálového herca a speváka Dáriusa Kočiho, s ktorým sa pozná z divadla a dabingu.

„Veľmi sa mi páči jeho farba hlasu a myslela som si, že by sme spolu mohli ladiť, tak sme to skúsili. Dopadlo to nad moje očakávania a som veľmi rada, že si našiel čas a šiel do toho so mnou. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre, pri nahrávaní piesne a nakrúcaní klipu sme sa nasmiali, bola to veľmi príjemná spolupráca,“ pochvaľuje si Martina.     

„Martinku poznám od malého dievčatka a som šťastný, ako vyrástla a aký talent sa v nej schovával. Verím, že sa dostane do povedomia ľudí a bude úspešná ako celá jej rodina. Keď som počul prvé demo, tú melódiu a texty, tak som si ju stále spieval dookola. A povedal som si, že do toho idem,“ prezradil Dárius Koči. 

„Nakrúcanie s Dáriusom bolo vtipné, keďže sa mu v deň nakrúcania pokazilo auto, takže to bolo celkom chaotické. Ale zvládli sme to. Tamarka a Félix boli pri nakrúcaní milí, hraví, rozkošní, a keď sme potrebovali, aby sa smiali alebo plakali, vedeli zo seba dať každú emóciu. Celé sa to odohráva v parku, na lúke a v prírode, sú tam zachytené krásne momenty. Chceli sme ukázať, že ku šťastiu nám naozaj netreba veľa, stačí sa len tešiť z maličkostí,“ uzatvára Martina.

Talentovaná Martina má rozpracované ďalšie skladby, ktoré čakajú na vydanie. Po účinkovaní v poslednej sérii seriálu Oteckovia dostala ďalšiu hereckú príležitosť, tak sa tešíme, že ju opäť uvidíme aj na televíznych obrazovkách.

Viac informácii o Martine Kaprálikovej nájdete na:

Instagram - https://www.instagram.com/martinakapralikova/ 

Facebook - https://www.facebook.com/martinakapralikovaofficial/

rNUlife.sk / Nora Krchňáková | NK Factory, foto zdroj: Tomáš Suchánek

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.