Večer elegantnej plavby po Dunaji, program plný módy a charity! To je Prestige Fashion Event & Charity 

Charitatívna fashion show sa koná v Pondelok, 9. mája. Zároveň je to i deň symbolizujúci ukončenie 2. svetovej vojny, deň víťazstva nad fašizmom. Udalosť sa volá Plavba za slobodou, ktorá efektívne symbolizuje možný koniec útlaku počas týchto rokov, keď sme nemohli rozhodovať ani za svoje telo. 

Tento ročník venujeme Viktórii Vigašovej, 16 ročnému dievčatku s detskou obrnou, kde na mieste vykonáme aj dobrovoľnú zbierku. Okrem Viky tam bude vystupovať aj ukrajinské dievčatko menom Nastenka, ktorá pred mesiacom ušla s babkou z Ukrajiny, kde žiaľ vo vojnou zmietanej krajine prišla o oboch rodičov. Nastenka je aj nadanou mladou speváčkou, preto na podujatí zaspieva pieseň Bella Ciao.

V úlohe modelky sa už tradične predstaví aj naša Dorotka Králiková s downovým syndrómom, jej sestra Terezka Králiková zaspieva mierovú pieseň Modlitba pre Martu.

Populárny spevák Otto Weiter s kolegyňou Petrou Maxin rozprúdia krv v žilách prítomnému publiku, ktorému doprajú nejeden zo svojich šlágrou. O správnu párty atmosféru sa počas celého večera postará známy DJ Euro (Marek Čulen), mimochodom člen prominentnej organizácie Jožka Oklamčáka, Československý LEV.

Na charitatívnej plavbe Prestige Fashion Event & Charity organizátori očakávajú účasť asi 350 prominentných hostí. Loď bude kotviť priamo pred Euroveou.

Za účasti celého showbiznisu bude večernou plavbou a programom fashion show hostí sprevádzať Karin Haydu. Po prehliadke desiatich návrhárov začne dobrodružná plavba po Dunaji popod Bratislavské mosty. 

Viac na / VSTUPENKY :

https://www.prestigefashionevent.sk/

rNUlife.sk / CEO & founder Andrea Koreňová 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.